Widok
arek - ocena
Dach z Ambitu mam od 13 lat -niestety ostatnio pożar uszkodził mi podbitkę. Kładąc dach zaopatrzenie robił mi dekarz i miałem kłopot z ustaleniem producenta podbitki. Odkryłem napis na listwie j-ce - no i bez problemu udało się dokupić w oddziale na ul Budowlanych. Wycena na maila, dobry kontakt telefoniczny, przy okazji sporo empatii- pomimo, że temat za niewielkie pieniądze - dziękuję Panie Andrzeju!!!
Szkoda tylko - bo w poniedziałek ( kilka dni wcześniej) odwiedziłem oddział po 16- tej przy ul.Cementowej. Tam nic się nie udało - wszystko było "na nie" u dyżurnego handlowca.- wtedy nie znałem producenta podbitki choć miałem jej kawałek ze sobą...
Twarz oddziału przy Cementowej ratuje magazyn - gdzie dziś odbierałem towar ( po 16-tej). Tam człowiek widzi w kliencie człowieka - miło sprawnie i przyjaźnie.
Dziękuję !!!
Szkoda tylko - bo w poniedziałek ( kilka dni wcześniej) odwiedziłem oddział po 16- tej przy ul.Cementowej. Tam nic się nie udało - wszystko było "na nie" u dyżurnego handlowca.- wtedy nie znałem producenta podbitki choć miałem jej kawałek ze sobą...
Twarz oddziału przy Cementowej ratuje magazyn - gdzie dziś odbierałem towar ( po 16-tej). Tam człowiek widzi w kliencie człowieka - miło sprawnie i przyjaźnie.
Dziękuję !!!