Widok
marika - ocena
Zostałam poproszona o wystawienie opinii przez biuro nieruchomości Atton. W listopadzie 2024r. znalazłam to biuro w internecie i zainteresowała mnie oferta zakupu nieruchomości na tzw. raty notarialne. Jako, że jestem publicystką - pisarką (wolny zawód - freelancer), mam trudności z uzyskaniem kredytu bankowego. Po wstępnych rozmowach i ustaleniach wypełniłam wniosek na ich stronie. Dwa tygodnie później (gdzie już praktycznie zapomniałam, że taka rozmowa miała miejsce), otrzymałam telefon od przemiłej agentki nieruchomości z tego biura, że znaleźli dla mnie mieszkanie, które odpowiada moim kryteriom. Umówiliśmy się na prezentację. Mieszkanie było przepiękne, w lokalizacji która w 100% odpowiadała moim preferencjom. Przygotowali dla mnie całą dokumentację, a nawet w moim imieniu prowadzili negocjacje ze sprzedającym. Umówiliśmy się do notariusza i następnie otrzymałam klucze od mojego nowego mieszkania. Wszystko się udało, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Atton. Szczerze mówiąc z początku podchodziłam do tematu z dużym dystansem - nie myślałam, że realnie to się może udać. Bardzo polecam wszystkim tym, którzy w oczach banku są niezdolni kredytowo.