Widok

masaż intymny

czy ktoś orientuje się, gdzie w Trójmieście można iść na masaż całego ciała z miejscami intymnymi włącznie? Nie chodzi mi o seks, tylko masaż.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masaż intymnych części ciała? błuahahaha:D dobre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Śmiejesz się ,ale czy jesteś pewna że twój partner nie korzysta z takich usług ,to jesteś w błędzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w night clubie pewnie - masażystek co nie miara ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
skończyłam kurs masażu, ale uczono nas masażu całego ciała bez stref intymnych, a szukałam czegoś na ten temat, ponieważ miałam zapytanie od pacjenta o taki masaż i w trójmieście nie znalazłam.
Oczywiście, że odbywają się masaże całego ciała plus miejsca intymnego (zazwyczaj az do finału ;)) Jest sporo takich gabnetów w Trójmieście, lecz ja preferuje mały gabinet w Centrum Wrzeszcza, znajduje sie on na ulicy De'Guella. Masażystki są naprawde profesjonalne i śliczne w każdym calu. Cena także jest przystępna, a często ustalaja także najrózniejsze promocje :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie dokładni ten masaż?
A gdzie was morzna znalesc
Opinia została zablokowana przez moderatora
witam polecem ci nefretete na chelmie tam masazystka jest wyjatkowa anastazja-maja-36l, kilka technik masazu ,do niej trzeba sie umawiac z wyprzedzeniem i panna jest sciagnieta z okolic warszawy ,posiada prawdziwe papiery a nie tylko slowne zapewnienie ze takie posiada,oczywiscie masuje tez miejsca intymne ,po pannie widac ze masuje bo lubi a nie bo na tym zarabia , korzystam z masazy w trojmiescie i warto do niej chociaz raz wpasc by przekonac sie ze to nie sciema,pozdrawiam zycze milego relaksu, sprawdz tez nadie i wiktorie to dwie mlode 18l moze nie masuja naj lepiej ale szol robia dobre,daj znac jak bylo ,pozdrawiam
Pytanie do żon? Co myślicie o takich masażach dla waszych mężczyzn? Myślicie,że to jest ok? Jak musi wyglądać seks w polskich domach,że panowie muszą się "ratować' jakimiś obcymi panienkami. Albo jakie potrzeby muszą mieć faceci,że ci kobieta im już nie starcza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no właśnie, żonki... Kiedy ostatnio zrobiłyście swojemu facetowi taki masaż? Z oliwką, ze świecami... Kiedy wymasowałyście go całego?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry