Widok
fatalna obsługa
Wpadłam dzisiaj rano do Zatoki na późne śniadanie - taki był plan. Ponieważ pogoda była piękna, usiadłam na zewnątrz. Po 15 minutach, gdy nikt się nie zjawił, poszłam do środka aby tam złożyć zamówienie. W środku panował chaos. Na moje dzień dobry nikt z obsługi nie raczył odpowiedzieć, nikt się nie zainteresował tym, że chcę złożyć zamówienie. Stwierdziłam, że widocznie panuje chwilowe zamieszanie więc cierpliwie poczekam na zewnątrz. Po kolejnych 30 minutach opuściłam lokal i poszłam na śniadanie gdzieś indziej...
Gdy przyszłam w Restauracji nie było klientów a na zewnątrz było zajętych z 15 stolików. Przy 5 kelnerach, których naliczyłam, to chyba nie jest wielu gości do obsługi. Nadąsane miny obsługi oraz lekceważenie klientów zdecydowanie mnie zniechęciło do tego lokalu.
Gdy przyszłam w Restauracji nie było klientów a na zewnątrz było zajętych z 15 stolików. Przy 5 kelnerach, których naliczyłam, to chyba nie jest wielu gości do obsługi. Nadąsane miny obsługi oraz lekceważenie klientów zdecydowanie mnie zniechęciło do tego lokalu.
Moja ocena
MCKA Zatoka Sztuki
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 3
jakość potraw: -
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6