Widok
fatalne wykończenie, brak dojazdu SKANDAL
KIEDYŚ POPEŁNIŁEM WIELKI BŁĄD! KUPIŁEM MIESZKANIE NA ŚW. HUBERTA W GDAŃŚKU. Teraz jest nie sprzedawalne, najpierw przeciekał dach ( kominy źle zabezpieczone) później zalało sufity u mieszkańców ( tarasy źle wykończone) okna porysowane, ściany nie mieszczą się w normach odchyłki. BRAK DOJAZDU DO OSIDELA ! ZAPRASZAM NA ŚW. HUBERTA ! uszkodzenie zawieszenia murowane! dewoloper ma to gdzieś ! INNE OSIEDLA WYGLĄDAJĄ PODOBNIE. NIE KUPUJCIE U NICH !!!
Moja ocena
Moderna Life
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 1
oferta: 1
jakość: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6
Złóż reklamację na piśmie, zanieś osobiście do biura, na Twoim egzemplarzu niech Ci pokwitują. Wówczas nie będzie dyskusji, że problemu nikt nie zgłaszał.
Nie wiem jak to jest w przypadku reklamacji usług /mieszkań/, ale sprzedawca (tu deweloper) ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji (z tytułu 2-letniej rękojmi u sprzedawcy). Jeśli w tym terminie nie uzyskasz odpowiedzi uznaje się, że reklamację przyjęto.
Nie wiem jak to jest w przypadku reklamacji usług /mieszkań/, ale sprzedawca (tu deweloper) ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji (z tytułu 2-letniej rękojmi u sprzedawcy). Jeśli w tym terminie nie uzyskasz odpowiedzi uznaje się, że reklamację przyjęto.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
w dziurawych skarpetkach.