Widok

atmosfera nie jest dobra

Uważam , że atmosfera w Kościele znacznie się zmieniła gdy odszedł proboszcz Czerwiński. Księża nie mają za grosz kultury , bo nawet nie zaprosili go na 20-lecie szkoły katolickiej , którą sam założył i starał się o jej dofinansowanie. Dzięki temu powstała tak piękna i nowoczesna szkoła. To bardzo martwi parafian . Nie jest dobra postawa .....
Moja ocena
architektura i aranżacja wnętrza: 5

klimat: 4

ocena ogólna: 4

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rzucasz oszczerstwa! Ks. Czerwiński został zaproszony, uczestniczył w uroczystościach i był honorowany przez obecnego proboszcza i uczestników jubileuszu. Oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=EYgFQHaRgM8 (polecam od 1,55 do 2,51).
Bardzo brzydko jest kłamać!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaproszony może i był, ale w mało elegancki sposób wyrzucony przez nowego proboszcza 2 lata temu i owszem. Zgadzam się, że atmosfera jest fatalna. Tak, jak uwielbiałam ten Kościół, tak teraz idę tam naprawdę z niechęcią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
atmosfera jest gorsza niż zła! Uwielbiałem nabożeństwa w tym kościele. Od czasu kiedy rządcą jest x. Decowski wszystko ma niemiłosiernie oficjalny charakter i styl! No ale chcąc być pupilkiem arcybiskupa trzeba dostosować się do Jego wymagań! A sposób w jaki pozbył się ks. Prałata (z papieskiego nadania) pokazuje jakim jest człowiekiem!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry