Widok

austin.finance@fastservice.com

Uwaga!!

Jestem Maria, łódzka Polska, chcę szybko użyć tego medium, by obnażyć świadectwo o tym, jak Bóg skierował mnie do renomowanego pożyczkodawcy, który pomógł mi i sprawił, że moje życie zmieniło się z trawy w łaskę, z bycia biedną w kobietę bogatą i odnoszącą sukcesy, która może teraz pochwalić się zdrowym i bogatym życiem bez stresu i trudności finansowych. Po tylu miesiącach prób uzyskania pożyczki w Internecie i zostałem oszukany na sumę 1550 €, stałem się tak zdesperowany, że dostałem pożyczkę od legalnego pożyczkodawcy online, który nie dołoży się do moich cierpień, wtedy postanowiłem skontaktować się z Moja przyjaciółka, która niedawno dostała pożyczkę przez Internet, rozmawialiśmy o tym problemie i doszliśmy do wniosku, że opowiedziała mi o Austin Finance Plc (prywatnej firmie pożyczkowej z Włoch) po rozmowie z moim przyjacielem i skontaktowania się z nimi w sprawie pożyczki 55.000,00 ku mojemu największemu zaskoczeniu, moja pożyczka została zatwierdzona i przeniesiona na moje konto bankowe w ciągu 48 godzin od złożenia wniosku.

W tej chwili jestem dumną posiadaczką własnej firmy i chciałbym doradzić wszystkim poszukującym kredytu, aby złożył wniosek w Austin Finance Plc i uzyskać pożyczkę w jak najkrótszym czasie bez żadnego zaniedbania. Oto oficjalny kontaktowy adres e-mail firmy: austin.finance@fastservice.com

Życzę ci powodzenia i modlę się, abyś otrzymał pożyczkę bez żadnych opóźnień.
Twój
Maria
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Apage satanas :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mario, przyjacielu drogi, dumna posiadaczko własnej firmy. Podaję Ci oficjalny kontakt do placówki, w której dobrzy ludzie pomogą Ci w rozwiązaniu ostatniego problemu, który uniemożliwia Ci osiągnięcie pełni szczęścia - tzw. błogostanu.
Oto oficjalne namiary tej placówki : Wojewódzki Szpital Psychiatryczny im. prof. Tadeusza Bilikiewicza w Gdańsku, ul Srebrniki 17, tel. 58/524-75-00, adres e-mail : szpital@wsp-bilikiewicz.pl
W imieniu własnym oraz całej rzeszy formumowiczów, zapewniam Cię Mario łódzka Polska, przyjacielu drogi, że łączymy się z Tobą w żarliwej modlitwie za Twoje szczęście i powodzenie w biznesie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry