Widok
to zależy jaką kwotą dysponujesz? jaki rocznik cię interesuje? w kwocie do 20-tu tyś. polecił bym opel zafira 2,2dti,renault grand scenic 1,9dci,toyota avensis verso 2,0 d4d,mazda mpv 2,0d.nie są to oklepane taksówkarskie sharany itp.ale naprawdę fajne samochodziki . jeśli chodzi o samochody po 2006 to polecam forda s-max,opla zafirę, toyotę corolla verso.
Jeżeli chodzi o samochody 7 osobowe, to skłaniałbym się ku samochodowi, jakim jest Ford Galaxy. Ma naprawdę przepastne wnętrze i wbrew pozorom nie jest paliwożerny, zwłaszcza jeżeli napędzany jest jednostką wysokoprężną. Zapoznałem się właśnie z cennikiem: http://www.ford.pl/Samochody_osobowe/NowyGalaxy i myślę, czy nie zdecydować się na zakup, ponieważ moje dzieci szybko rosną.
przede wszystkim zacznij od kryterium ceny i wtedy rozglądaj się za najbardziej optymalnym autem w ramach posiadanej kwoty,generalnie nie skupiaj się na danym modelu i marce ,to jest w ogromnej mierze loteria jak trafisz, pamiętaj, na znaczku nie jeździsz,sztuka sztuce nie równa, jeden jest np. mega zadowolony z sharana bo dobrze trafił a drugi ma g*wno i kwitnie po warsztatach,pzdr