Widok

auto sesja gdzie??

Mam pytanko gdzie mozna zrobic sesje auta??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak vw lub bmw to najlepiej na zlomowcu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
hm... a ty co rowetem jezdzisz ze mam jakies uprzedzenia do vw lub bmw ?? pytam sie grzecznie gdzie mozna jakas fajna sesje robic..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
na sprzedasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie na sprzedaz tylko chciałbym miec super fotki z udziałem mojego samochodu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że na jakimś parkingu wyposażonym w podjazd dla samochodów. Można obfotografować też z dołu.
Opuszczony polifarb tam jest parę ciekawych miejsce. w Gdyni na Polskiej o ile się nie mylę.Potem skwer w Gdyni na tle statków,potem Matarnia ale ciężko tam coś zrobić chyba ze na podziemnym parkingu bo na głównym zaraz ochrona będzie ;)
nk ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
-fejsbuk.... tylko fejsbuk.
wiec jak to gdzie mozna w gdańsku gdzies na osowej lub w poblizu sa miejsca super zeby fotki porobic
zrobic mozna wszedzie. zalezy co sie lubi. las . lub w gdansku na tle żurawia. jak wyzej napisano wszedzie. a potem obrobic programem i gotowe :)
Parking koło rafinerii nocą. Ale trzeba sie streszczać zanim ochrona przyjedzie i skonfiskuje aparat ;D Ale ujęcia sa godne zachodu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (29 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

FRED - stacja kontroli pojazdów - proszę o opinie. (49 odpowiedzi)

Witam, czy można bezpiecznie oddać samochód do naprawy na stację Fred w Bojanie. Jest mi blisko,...

Auto serwis MM Marek Makurat opinie. (27 odpowiedzi)

Chciałabym naprawić auto po wypadku .Czy macie jakieś doswiadczenia z tym zakładem?Jeśli nie to...

do góry