Widok
bar zgredek
POTWIERDZAM.
Znam Zgredka, byłam z moją mamą na Pilotów i na Żabiance i nie wiem skąd te negatywne opinie. Za każdym razem jak byłyśmy to dostawałyśmy świeże i smaczne jedzenie i wcale tak długo się nie czeka. Ludzie powinni zrozumieć że jeżeli chcą dostać świeże i dobre to trzeba chwilę dłużej (ale w cale nie długo) poczekać. Obsługa miła, kucharze dobrze gotują. Pozdrawiamy.
Znam Zgredka, byłam z moją mamą na Pilotów i na Żabiance i nie wiem skąd te negatywne opinie. Za każdym razem jak byłyśmy to dostawałyśmy świeże i smaczne jedzenie i wcale tak długo się nie czeka. Ludzie powinni zrozumieć że jeżeli chcą dostać świeże i dobre to trzeba chwilę dłużej (ale w cale nie długo) poczekać. Obsługa miła, kucharze dobrze gotują. Pozdrawiamy.
Witam!Jjestem klientką baru na Zaspie od prawie roku.Nie mogę wyjść z podziwu skąd te negatywne opinie w ostatnim okresie.Jadam posiłki na miejscu,oraz kozystam z dowozu.Jestem zawsze zadowolona.Posiłki smaczne i nie drogie.Bar polecam znajomym.Zgodzę się ,że na miejscu trzeba trochę poczekać na posiłek,ale skoro on jest przygotowywany pod klienta,to musi to troszeczkę potrwać.Toffi