Widok
bardzo fajne miejsce
Byłam w tej restauracji kilkukrotnie. Obsługa bardzo zaangażowana, wręcz biega wokół klienta. Czasami może aż za bardzo, ale zakładam, ze chcą się wykazać. Potrafią i zażartować i pogadać, ale i, co najważniejsze, doradzić. Wnętrze bardzo mi się podoba, te boxy i plakaty/tablice na ścianach bardzo w moim guście. Właściwie za każdym razem brałam hamburgera i zawsze mi smakował.Zwłaszcza ten z oryginalnym słodkim sosem (nigdy nie pamiętam który to, ale kelnerzy wiedzą;]).
Jedynie zastrzeżenie mogę mieć do cen, wydaje mi się, że dobrze by było gdyby restauracja miała jeszcze kilka pozycji w karcie i to w atrakcyjniejszych cenach, bo tak jest miejscem do którego co tydzień się nie pochodzi.
Co mnie jeszcze razi to brak opisu objętości napojów, lubię wiedzieć czy zamawiam 0,33 czy 0,5.
Jedynie zastrzeżenie mogę mieć do cen, wydaje mi się, że dobrze by było gdyby restauracja miała jeszcze kilka pozycji w karcie i to w atrakcyjniejszych cenach, bo tak jest miejscem do którego co tydzień się nie pochodzi.
Co mnie jeszcze razi to brak opisu objętości napojów, lubię wiedzieć czy zamawiam 0,33 czy 0,5.
Moja ocena
Classic Restaurant
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6