Widok

bardzo fajne szkolenia dla żeglarzy i motorowodniaków

W zeszły weekend skończyłem kurs sternika jachtowego, a w ten st. sternika motorowodnego.
Z czystym sumieniem mogę polecić 4winds każdemu kto chce zrobić kurs żeglarski, motorowodny i inny. Bardzo fajne kursy, duży wybór trybów (stacjonarny, weekendowy, mobilny), promocje, ... Także można dopasować do swoich zajęć i obowiązków. Na kursach chyba nikt nie będzie się nudził. Fajni ludzie (szef, instruktorzy no i oczywiście ogarniająca wszystko Marta). Nie ma sztywnej atmosfery, wesoło (nawet u Krzysztofa), na luzie, ale też konkretny przekaz informacji. Takie kompendium wiedzy. Dobre materiały dla kursantów na stornie internetowej, warto pobrać i poczytać. Nic dodać nic ująć. Przy odrobinie wysiłku po takim kursie egzaminy raczej nikomu nie powinny sprawić problemu, a co chyba ważniejsze późniejsze pływanie powinno być bezpieczne.
Ogólnie, wszystko jak należy.

PS. Aż dziwne, że nikt nie daje opinii nt. takich szkół, przecież b. dużo ludzi przewija się np. przez tą szkołę a innym ułatwia to wybór. Sam szukałem opinii i niewiele znalazłem ogólnie nt. różnych szkół żeglarskich.
Moja ocena
4winds Szkoła Żeglarstwa kategoria: Żeglarstwo
obsługa: 6

oferta: 6

jakość asortymentu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za opinię, niedługo wybieram się do nich na sternika jachtowego.
(ratuj się kto może)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja skończyłem u nich kurs na Żeglarza Jachtowego i wziąłem udział w ich rejsie weekendowym. Egzamin zdałem bez problemu, ale też bardzo dużo się nauczyłem i jestem przede wszystkim z tego zadowolony. Kadra Instruktorska to profesjonaliści i pasjonaci żeglarstwa. Ważne jest, że umieją swoją wiedzę i umiejętności przekazać innym. Poza tym co dla mnie było ważne w szczególności, to zindywidualizowane podejście do kursanta.

PS. Super szkoła; ja następny kurs na sternika też będę u nich robił, ale teraz muszę trochę popływać. Pewnie też z nimi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry