Widok

bardzo niemile panie.

jestem w tym miejscu kilka razy w miesiacu. place rachunki przede wszystkim.i naprawde jak mam isc na ta poczte to z wielka niechecia. kobiety ktore przyjmuja interesantow sa bardzo niemile. praktycznie zawsze kiedy jestem tam pojawia sie jakis problem z interesantem. doslownie wyrzuty sumienia mam ze o cos pytam bo kobiety te udzielaja info z wielka łaska i mam wrazenie ze ochrzanilyby mnie najchetniej ze o cos pytam. naprawde jest mi glupio ze zadaje pytanie. ja rozumiem ze moze sa zmeczone te panie ale to chyba nie powod zeby tak sie odnosic do czlowieka. co jedna to lepsza. gdybym ja zalatwiala w ten sposob klienta to mysle ze juz dawno pracy bym nie miala. moze niech pomysla nad wczesniejsza emerytura a miejsce ustapia innym pania ktore beda mialy lagodniejsze podejscie do interesanta. ja znam kilka osob ktore poszukuja pracy. zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc zmiany swojego urzedu pocztowego. na pewno to zrobie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ta z wąsem jest najlepsza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
makabra :D

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak to tragiczna poczta jakieś niedouczone babska i straszne nie mile robią problemy i robią po złości nadają przesyłki później niż faktycznie - albo lenie .. chyba powinni ich tam wymienić razem z kierownikiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
adago- pomysl jak moga nadawac przesylki pózniej?
jak ci sie nie podoba to po co tam chodzisz zmien urzad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po cholere płacisz rachunki na poczcie?! Nie wiesz ze przelewy robi sie w bankach za darmo? to przez takich jak ty są wieczne kolejki na poczcie i człowiek nie moze glupiego listu poleconego sprawnie odebrac tylko stoi z awizem w ręku 40 min w śmierdzącej kolejce bo wszystkie dziadki stoją z pieprzonymi rachunkami jakby nie mozna bylo przelac przez jakikolwiek bank albo dac komus z rodziny przez internet puscic przelew grrr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry