Widok
bardzo przyjemne miejsce :)
1.DRINKI- PYSZNE!
2. CENY - normalne. Relacja jakości do ceny - REWELKA!
Obsługa baaaaaaaaardzo sympatyczna! - oby tak zostało ;)
Muzyka przyjemna, w ten piatek na barze rozbierala sie bardzo "fajna" babeczka (Gratuluje ciałka!!!- jestem zdecydowanie hetero :) ale naprawde milo bylo popatrzec). POCZUCIE TOTALNEGO ODPREZENIA: można polozyc nogi na stoliku, tanczyc na barze, ludzie prowadzacy lokal wciagaja do zabawy. Widac ze robia to z pasja, a nie z obowiazku ;)
Brak obecnosci gówniarzy / "wielbicieli dresow i białych kozaczkow".
Lokal podobny klimatycznie do Absinthe, tyle ze wiekszy + lzejsza(=fajniejsza) muzyka.
Jedyny minus to dosc mala ilosc gosci ;0, ale jako ze jest to nowy lokal - calkiem zrozumiale. Mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni :)
GENERALNIE POLECAM BARDZO BARDZO ! :)))))))))))))))
2. CENY - normalne. Relacja jakości do ceny - REWELKA!
Obsługa baaaaaaaaardzo sympatyczna! - oby tak zostało ;)
Muzyka przyjemna, w ten piatek na barze rozbierala sie bardzo "fajna" babeczka (Gratuluje ciałka!!!- jestem zdecydowanie hetero :) ale naprawde milo bylo popatrzec). POCZUCIE TOTALNEGO ODPREZENIA: można polozyc nogi na stoliku, tanczyc na barze, ludzie prowadzacy lokal wciagaja do zabawy. Widac ze robia to z pasja, a nie z obowiazku ;)
Brak obecnosci gówniarzy / "wielbicieli dresow i białych kozaczkow".
Lokal podobny klimatycznie do Absinthe, tyle ze wiekszy + lzejsza(=fajniejsza) muzyka.
Jedyny minus to dosc mala ilosc gosci ;0, ale jako ze jest to nowy lokal - calkiem zrozumiale. Mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni :)
GENERALNIE POLECAM BARDZO BARDZO ! :)))))))))))))))
Moja ocena
Que Pasa
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6