Widok
bardzo solidne podejście
Gdy zaczynałem budowę byłem odwiedziłem wiele różnych hurtowni, aż trafiłem do bata w Pruszczu Gdański. Ceny poczatkowo wydawały mi się nieco wysokie, ale po kilku zakupach zostałem "zaliczony do stałych klientów firmy" i rzeczywiście tak się czułem. Byłem rozpoznawany przez cały personel sklepu. W tej chwili stwierdzic mogę śmiało, że kupiłem od nich właściwie prawie wszystko. Pan Piotr sprzedawał mi Ytonga na ściany i policzył strop, Pani Honorata doradziła w sprawie docieplenia, Pan Bodzio znalazł fajną dachówkę w fajnej cenie (zrobił kilka wycen, postarał się o dodatkowy rabat). Drzwi kupiłem też w Bat. Jeżeli Jeżeli chodzi o bramę do garażu.to kierownik placówki podesłał na miejsce budowy montażystę który pomógł mi z doborem odpowiedniego rozwiązania. Standardy niestety nie wchodziły w grę.
Na magazynie też sprawnie byłem obsługiwany. Jedyny mały minus to transport. Czasem na dostawę w sezonie trzeba było poczekac nawet cały dzień. Widziałem jednak, że robią co mogą.
W ciągu 2 najbliższych lat zamierzam rozpocząc budowę następnego domu, też z batem w Pruszczu Gdańskim.
Na magazynie też sprawnie byłem obsługiwany. Jedyny mały minus to transport. Czasem na dostawę w sezonie trzeba było poczekac nawet cały dzień. Widziałem jednak, że robią co mogą.
W ciągu 2 najbliższych lat zamierzam rozpocząc budowę następnego domu, też z batem w Pruszczu Gdańskim.
Moja ocena
BAT
kategoria: Materiały budowlane i wykończeniowe
obsługa: 6
oferta: 5
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6