Widok
bardzo średni lokal
Czytałam Państwa opinie i także chciałam dodać swoje WIELKIE ROZCZAROWANIE tym lokalem=a raczej knajpką.Spodziewałam sie fajnej zabawy, a niestetey sie bardzo rozczarowałam.Czytając opinię Pani Madlin trudno nie oprzeć się wrażeniu że napisała to sama Pani włascicielka.Niestety ja się przychylam do opinii P.Ani.Zdecydowanie denerwujący był fakt że będąc na miniaturowej powierzchni do tańca (MINIATUROWEJ PODKREŚLAM),sprzedanych było tyle biletów ze nie można było się ruszyć !!! Ludzie uderzali się łokciami i obijali kroku nie można było dać.To wręcz skandal!Stoliki były nawet przy toalecie jeden przy drugim poustawiane!No przepraszam jakis poziom powinien być, czy nie ma żadnych przepisów mówiących o ilości ludzi przypadających na metraż!!Jedzienie racja tez dostaliśmy chłodne,o bardzo niskim standardzie jak w barach szybkiej obsługi, dużo ale bardzo średnie.Natomiast karta faktycznie nie zgadzała się z ofertą za którą zapłacilismy! Rozczarowałam się i to porządnie, żałuje tego sylwetra , to pierwszy od lat jaki nam się nie udał.Cóż zrobilismy błąd , wiecej go nie popełnimy.NIE POLECAMY NIKOMU,zdecydownie radzę zastanowić się P.Właścicielce co jest ważne jakość czy kasa za bilety?
Moja ocena
Club 80'S
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6