Widok
bec
nie polecam nikomu, śmieszna atmosfera, podejscie do słuchacza naganne, pani dyrektor wyśmiewa się z poziomu znajomosci języka, (...) przez miesiąc nie mieliśmy podręcznika, grupę rozwiązują po 1 m-cu bo im sie nie opłaca, wysoka cena, a jakość bardzo słaba, późne godziny zajęć, przez miesiąc chodzilem ale czułem się jakby tych zajęc nie bylo, non stop patrzyłem na zegarek kiedy sie skończą zajęcia, lektor gadał tylko o swoich podróżach. nie polecam nikomu,
Moja ocena
Bell Gdynia
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 1
oferta: 1
poziom nauczania: 1
wyposażenie: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Nie zgadzam się z tą opinią. Pan słuchacz, który ją wyraził nie trafił na grupę na swoim poziomie i stąd to rozczarowanie. Dyrektor szkoły delikatnie próbowała dać do zrozumienia, że poziom grupy jest za wysoki w stosunku do poziomu wiedzy słuchacza zgodnie z kryteriami Common European Framework - czyli europejskich standardów oceniania wiedzy z języka angielskiego. Szkoła opiera się na tym systemie od dawna. Niestety w pewnych przypadkach słuchaczom wydaje się , że wiedzą lepiej i stąd późniejsze rozczarowanie. Słuchacz widocznie wolał zastosować swoje kryteria. Niestety nie zawsze można wszystkic zadowolić w 100%. Zapraszam do szkoły aby przekonać się jak uczymy. Proponuję też szasięgnąć opinii słuchaczy, którzy nas polecają od lat, zdają z nami egzaminy i świetnie czują się na zajęciach w grupach na swoim poziomie językowym. Staramy się dać to co obiecujemy, a jeżeli nie możemy spełnić oczekiwań zawsze znajdujemy alternatywne rozwiązania. Takie rozwiązanie zostało słuchaczowi przekazane ale z niego nie skorzystał. Zapraszam do szkoły w nowym semestrze.