Widok

bee

kupowałem kebaba na talerzu kilkanaście razy i był wyśmienity ale to co mi przywieżli ostatnio to jakaś porażka mięso to było jakieś ciasto ziemiaczane lub martadela a sos to p oprosto ketchupz piepszem .Zadzwoniłem do baru i powiedziano mi że mięso do kebabu się skończyło i została tylko cielęcina,ale jeśli by to była cielęcina to kebab kosztował by dużo więcej i jakoś by smakował a nie jak placki ziemiaczane.Osobiście zraziłem się do nich tym bardziej że mój syn jadło to i wymiotował w nocy ja też nie czułem się nie najlepiej.Więc nie polecam
Moja ocena
obsługa: -

jakość potraw: -

czas realizacji: 4

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

NARZEKACIE.

BOOOŻE JAK WY NARZEKACIE ! JA TAM BARDZO LUBIE TIP TOPA :) MAJA SWIETNE PIZZE !! I FAJNEGO PANA KTORY JE ROZWOZI :) BARDZO MIŁY ! ( TEN W OKULARACH ) ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan w okularach jest bardzo spoko. A jedzenie mega! Podajcie nazwę innego kebaba w Gdańsku gdzie jedzenie dowożą tak szybko i porcje są takie ogromne przy tej cenie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cena wcale nie jest taka niska są lokale w których jest tanie i lepsze jedzienie a Pan dowoziciel w okularach jest arogancki i beszczelny porzekonalem się sam na sobie jak mnie orżnoł na dowozie a piszą ze gratis
piszcie sobie sami pozytywne opinie bo jedzenie macie ohydne wasz ohydny kebab zwymiotowałem pod waszym lokalem bo taki był wyśmienity
do góry