Widok

bezinteresownie pomoge

bezinteresownie pomoge
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie ogłoszenie nie jest już aktualne ale jestem w sytuacji bez wyjścia, jak mogę się z Panią skontaktować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzien Dobry.
Jesli pomoc nadal jest aktualna to prosze o kontakt : compatible@wp.pl szczegoly sprawy opisze w mailu

dziekuje
Witam, pewnie to nie aktualne, ja pomoglam jednej osoie i teraz mam problemy , wiec wiem co to znaczy. Czy moglay mi Pani pomoc? Iza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam serdecznie, obecnie znajduje sie w beznadziejnej sytuacji i bardzo pilnie potrzebuje pomocy. Jestem osoba, ktora bardzo czesto pomaga i pomagala. A teraz znajduje sie w sutuacji kiedy to ja potrzebuje tej pomocnej dloni. Jesli zechcialabys mi pomoc bardzo prosze o kontakt email: marripossa@interia.eu z gory dziekuje i pozdrawiam
Witam, bardzo możliwe że ogłoszenie jest juz nie aktualne ale mimo wszystko nie zaszkodzi spróbować. Jestem obecnie w bardzo patowej sytuacji i pilnie potrzebuje pomocy... odwdzięcze się w każdy możliwy sposób..

jasiewicz.robert@wp.pl

Pozdrawiam i czekam na kontakt
Witam, czy nadal pani pomaga?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po 5 latach to byłby cud gdyby to było aktualne ...
szukam rozpaczliwie pomocy finansowej czy wiesz gdzie mogłabym ją uzyskać z góry dziękuję za odpowiedź
Witam serdecznie potrzebuje pilnie pomocy .

jezde w trudnej sytulacji brak pracy problem komornikiem choroby meza jestem w depresji prosze pomoc finansowa ludzi dobrej woli pozdrawiambozena 729477361
czy nadal bezinteresownie ktoś pomaga w tym kraju raczej nie raczej U nas tylko naciągnąć kogoś oszukać i za wszystko tylko płacić najpewniejszą pomoc Ja potrzebuję w obecnej chwili pomocy i nie mam nikogo nawet dzieci się ode mnie odzywa Jak to liczyć na obcych ludzi
Bardzo Potrzebuje Pomocy 668046265
To sie odezwij

witam potrzebuje pomocy finansowej jak I materialnej nie mam pomocy znikąd rodzina tez nie chce wyciągnąć pomocne dłoni a dlaczego ?? bo jesteśmy biedni .. mamy dwoje małych dzieci gmina nas straszy ze pozabieraja nam dzieci bo nie mamy warunków .. Błagam o pomoc proszę pisać na nr tel 665157109 gdyż na tej stronie bywam rzadko
Potrzebuje pomocy finansowej ale wolała bym porozmawiać
Witam potrzebuje pomocy finansowej dla mojej rodziny zbieram na czynsz za wynajem moze moglby ktoś pomoc
Witam potrzebuje pomocy finansowej dla mojej rodziny zbieram na czynsz za wynajem moze moglby ktoś pomoc moj email rojekdorota@wp.pl
Witam. Szukam pomocy finansowej a dokładniej o nieodłączny rachunek oczywiście z mojego błędu, nieodpowuidzialnosci. Jest jakaś szansa uzyskac wsparcie?
czy pani może mi pomóc?
Witam mam prosbe czy panstwo by byli wstanie mi pomoc potrzebuje na rachuneki za moeszkanie jestem chory nie mam co jesc a choruje na anemie aplastyczna czekam na przeszczep szpiku kostnego prosze o pomoc bo moga mnie wyrzucic z domu
do góry