Widok

bezinteresownie pomoge

bezinteresownie pomoge
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam może pani pomuc proszę o odpowiedź na meila mysia111111@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry wieczór
Naprawdę jest Pani w stanie pomoc bezinteresownie
Witam potrzebuję pilnie pomocy jeśli była by tu jakaś chętna osoba o dobrym sercu proszę do mnie napisać porozmawiamy na spokojnie zerebiecmagda1@gmail.com
Witam piszę w sprawie pomocy mogę prosić o kontakt w celu rozmowy z góry dziękuję pozdrawiam
Potrzebuje pieniędzy mam kredyt niewiem jak zniego wyjść grozi mi komornik mój numer telefonu 512077167
Dzień dobry . Witam serdecznie.Pisze do Pani bo już nie wiem co robić.Czy byłaby pani w stanie pomoc mi finansowo.Pochodze z małej miejscowości ,mam 32 lata jednak przeszłam już tak dużo ze można by było napisac ksiazkie.Otoz mój tata był alkoholikiem i w wieku 40 lat powiesił się w zapoznała konkubenta który przez okres trzech lat znęcał się na demna i moja mama oraz siostrami fizycznie i psychicznie.Gdy skończyłam 20 lat urodziłam córeczkę wzięłam ślub jednak mieszkalam nadal z mama bo bałam się o siostry.Gdy rok później urodziłam druga córkę stała się tragedia no mama zmarła na tętniaka w ciągu chwili.Adoptowalam siostry które jedna miała 7 lat a druga 11. no i dwie moje małe.Ale jakby tego było mało rak po tym spalił nam się dom całkiem wszystko.Zachorowalam na depresje z zaburzeniami lękowymi i muszę brać leki do końca życia.Zaczelismy remontować stodole która maz odziedziczył po tacie.Ale nie było tam nic.Juz 10 lat staramy się robić żeby zapewnić dzieciom warunki ale ja nie pracuje a maz tylko dorywczo.Mieszkamy na wsi ciężko jest z praca gdyz dzieci nie mam z kim zostawić nie mam doświadczenia ani tez samochodu czy prawa jazdy.Chciala bym iść do pracy ale muszę zrobić prawo każdy i wstawić zęby ale nie stać mnie nie stać.Mamy zepsuty piec , nie skończone dużo rzeczy życia mi nie starczy żeby odbudować to co straciłam w porządek.Blagam wesprze mnie pani..?!Chcialabym podjąć tez terapie gdyz ciężko mi mimo brania leków...Prosze Panią...
Mam długi mam dwoje małych dzieci niestarczy na jedzenie niewiem jak z tego wybrnac mój numer 669641175

witam .czy pani nadal pomaga .moj tel.790591099.pozdrawiam
Pani Magdo. Mam ubrania dla chłopca w wieku Pani synka (i starszego). Być może również inne sprawy będzie można jakoś rozwiązać. Proszę o kontakt na email pietrykj@gmail.com
Witam to bardzo szlachetne ja też pomagałam innym a teraz jak jestem w potrzebie to nie mam pomocy jestem w trudnej sytuacji finansowej ale przestałam wierzyć w pomoc to smutne ale i za razem prawdziwe pozdrawiam .
Hejka ja mogę z tobą pogadać jeśli chcesz :)
Mam ciezka sytuacje potrzebuje niewiele moze pani pomuc
Witam proszę o kontakt pod adresem e-mail kasiulek130293@wp.pl
Jestem matka małego chłopca potrzebuje pieniędzy na bieżące wydatki czy mogę liczyć na jakąś pomoc. Do tego niestety wpadłam w fale długow. Bardzo proszę o pomoc
Wyjazd za granicę pomoże oboje będzie mieć tu lepiej
Dzień dobry proszę o pomoc
Witam, potrzebuje pomocy finansowej, czy była by taka możliwość, jestem po operacji kręgosłupa, popadłam w długi że względu gdyż nie mam mieszkania tylko wynajmuję a opłaty są duże,pracuję na 1/2etatu,mam otrzymać mieszkanie od miasta ale i tak muszę uregulować poprzednie zadłużenie. Pozdrawiam serdecznie.
Szukam pomocy jestem chora brak mi sił fb katarzyna dzwonkowska
Witam mam na imię Ania od 2,5roku zostałam sama z5 dziećmi Mąż zmarł Chorował na serce miał problemy z aorta tętniaki Wykrwawił się na stole operacyjnym Miał 34lata Niestety zmarł i zostawił nam długi do dziś place Nie mam rety po mężu ani dzieci Nie pracuje nie mam takiej możliwości nie mam z kim dzieci zostawić by móc zarabiać A z opieki pieniądze na wszystko nie starczają Czasami mam łzy w oczach bo jestem załamana jak nie mamy co do jedzenia Szukam pomocy jeśli ktoś może proszę pomóżcie nam zgody dziekuje to jest mój mail aniachmielarz021@gmail.com

prosze o kontak rodzina w duzej potrzebie 787982876 to jet numer do kobiety ma 4 dzieci jest wdowa

kochana/y Jeśli chcesz i możesz pomóż mi! bardzo Wierzę w Twoje dobre, wrażliwe