Widok

bezkonkurencyjny sklep w trojmiescie :))

po pierwsze najnizsze ceny (nie znajdziesz nigdzie taniej sam sprawdzalem) po drugie profesjonalna obsluga moze nie najmilsza ale zna sie na rzeczy :)) troche dlugo sie czeka na zamówiemia ale jak przy oszczednosci rzedu 25% na zestawie komputerowym to nie malo :)) jak nie wierzysz sam zlóz swoj komputer i porownaj ceny poszczegulnych podzespolow w kilku kompuiterowych sklepach w trojmiescie a przekonasz sie ze mam racje:)) goraco polecam wszystkim ten sklep i dziwi mnie tyle negatywnych opini a zarazem zastanawia czy zeczywiscie to byli klienci tego sklepu :P ... pozdro Remii
Moja ocena
Gral - Komputery kategoria: Sprzęt komputerowy
obsługa: 4

oferta: 5

promocje: 4

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam chyba ktoś tak odbiera ten sklep - kto ma kupę kasy oni wciskają towar nawet jak klient ma wątpliwości czy dana część będzie pasować i chodzić w danym zestawie, zapewnienie sprzedawcy-bo się zna na rzeczy nie przekłada się jednak na rzeczywistość- sprzęt nie chodzi. Idziesz do tych którzy się znają żeby zwrócić nowy zakupiony u nich towar i co się okazuje , zakupiona część jest sprawna więc zwrotu nie przyjmą-bujaj się kliencie ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry