Widok

beznadziejna szkoła :)

Gimnazjum nr 17 Temat dostępny też na forum:
nauczyciele wstawiają oceny za ładny uśmiech, nikt nie zwraca uwagi na słabszych uczniów, niektóre lekcje nie były też przeprowadzane tak jak powinny ,po 3 latach spędzonych w tej szkole uważam ,że wyszłam bez niczego ... myślę nawet ,że 14 lub 16 to dużo lepsze szkoły :) ! (*i przerabiają wszystkie lektury na czas,pozdrowienia)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Narzekasz na nauczycieli... masz do tego prawo, jednak pamiętaj, że prawda często leży pośrodku. Szkoła to również uczniowie. Do siedemnastki chodziła moja starsza córka (obecnie studentka Politechniki Gdańskiej) , teraz uczęszcza młodsza - mająca chrapkę na studia architektoniczne. Obie przyznały, że "siedemnastka" miała wpływ na ich decyzje. Nie wyobrażam sobie innej szkoły dla mojego najmłodszego syna. Jak w każdej szkole są tu plusy i minusy. Z wieloletniej współpracy i obserwacji (bez ochów i achów) uważam, że to jest DOBRA szkoła dla wszystkich, którzy chcą się uczyć i do czegoś w życiu dojść. Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych gimnazjalistów :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Obłuże

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry