Widok

beznadziejny dj, drogo, sami amatorzy

impreza calkiem ladnie wyglada po remoncie ale niestety jesli chodzi o caloksztalt to jest to porażka, zamieszanie z opaskami na reke zamiast szybkich pieczatek wstep dla panow za 20 zl lekka przesada, zamotani barmani ktorzy sobie nie radza no i najwazniejsze dj!!! skad on sie tam wzial amator pelna para a to on powienien prowadzic cala impreze a on nie ma nawet nowych kawalkow puszccza w kolko to samo poprostu dramat.. niewiem jak poradzicie sobie jak beda tam tlumy chociaz bym na to za bardzo nie liczyla bo nawet bawic sie tam nie da bo slychac sam bas.. napwno byla tro moja ostatnia impreza w MA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem ciekaw co ma wstęp 20 zł do Pani... Przecież Pani to nie dotyczy, chyba że to zagrywka konkurencji... Gratuluję - zawiść górą. Jakoś ja nie zauważyłem, żeby opaski powodowały jakieś zamieszanie. Jest to bardzo dobre rozwiązanie od lat stosowane w Sopocie. Jeśli chodzi o bar również uważam, że chłopaki dobrze sobie radzą, bo nie musiałem jeszcze ani razu czekać przy barze, jak w innych lokalach, a dj... Hmmm tu również uważam, że szału nie robi. Ale na pewno wszystko będzie zmierzało w dobrym kierunku... Pozdrowienia dla ekipy Miasta :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze i ma pan racje przy barze pan nie czekal bo niby jak skoro ludzi jak na lekarstwo.. a wstep 20 zl dla panow mnie interesuje bardzo ze wzgledu na mojego meza i blagam pana nie porownujmy MA z sopotem.. i rada dla wszytskich lepiej dolozyc do tej taxowki i jechac do sopotu niz isc i siedziec z paroma osobomi na krzyz i 2 osobami na parkiecie.. DJ - a zapraszamy na wiejskie potupaje i dożynki a nie do takiego klubu sie pcha w centrum miasta..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest Pani zdanie, o gustach się nie rozmawia, aczkolwiek wiele może mówić za to o Pani "wysokich lotach intelektualnych" brak znajomości ortografii. Nawet w rubryce, która sprawdza takowe zjawisko jak błędy, jednak je Pani popełnia, więc zamiast na imprezę polecam powrót do podstawówki. A wstęp do takich lokali z reguły jest droższy właśnie po to, by osoby Pani pokroju się tam nie pojawiały. Pozdrawiam Panią Wieczną Malkontentkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry