Widok

białe, waleczne BMW

Dzień dobry! To ja- gwiazda tegorocznej 'masy'. Po pierwsze narazie nie opiszę wam szczegółów wspaniałego finiszu- Kelly's vs. BMW, bo muszę iść z psem. Po drugie ogłaszam zrzutę na nową ramę dla mnie, za waleczność, bo 500pln jakie otrzymałem od pana kierowcy to mi póki co gówno daje. Boże mój. Serce mnie boli. Chlip.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To tylko potem napisz co zrobiła Policja w twojej sprawie, bo bardzo jestem ciekaw. Widziałem całą akcję i byłeś koleś niesamowity!!! Jak dla mnie to FULL RESPECT FOR YOU!.
stary z***ales sprawe...nie powiniens brac od tego k***** kasy, tylko sciagac z jego ubezpieczenia! napisz co konkretnie sie wydarzylo bo napewno wszyscy sa ciekawi !
no faktycznie troche z***ałeś... również szacunek heh
Dobra, więc tak- po pierwsze to wydaje mi się, że nie z***ałem sprawy, bo..albo o tym za chwilę.

Jadę sobie kulturalnie na rowerze mym. A zły pan z BMW, bardzo chciał ze mną wygrać, ale nie miał pomysłu na ominięcie mnie, więc postanowił wykorzystać swoją rakietę i zrobił 'hydysz'. Nic mi się nie stało, ale serce mnie zabolało jak zobaczyłem nową felgę, która jest złamana, i w c*** wygięta. No to sobie myślę 'jest źle'. A potem już w ogóle umarłem, bo zobaczyłem że rama jest na śmietnik razem z całą tylną częścią roweru. Aaaaaa. W radiowozie ogólnie byłem atakowany, bo panowie mili chwdp, nie byli raczej po mojej stronie, bo "gówniarze adrenaliny szukają i potem widzisz pan...", no więc miałem lekkiego stracha, który po paru sekundach zamienił się w szaloną panikę pod tytułem alkotest. A wiadomo, że plaża, koniec roku i inne gówna...Na szczęście jakoś mi się to wypociło i miałem 0.00. Następnie zostałem ukarany mandatem w wysokości 100pln- przepraszam Mamę i Tatę. Okazuje się, że byłem na tym śmierdzącym chodniku tak samo nielegalnie jak on...pojazd to pojazd. Na chodniku można jeździć tylko pod opieką osoby dorosłej, także proszę pamiętać- skaczemy po ławkach, murkach, schodach i jeździmy po Gdyni tylko z mamą (beka z prawa). No to jak juz wspomniałem orzeczono współwinę i ubezpieczenie mogło by być problematyczną sprawą, a jeszcze do tego dochodzi amortyzacja kosztów, bo rama jest używana, "aż" od stycznia więc więcej bym nie dostał, a na pewno nie dostał bym tego szybko, bo z tym można z****iście zwlekać. Jak się komuś bardzo nudzi to stukać dla mnie po 5 złotych, a ja idę do pracy, bo nic ciekawszego robić na razie k**** nie mogę, ble.

PS. Dawać wszystkie foty, bo beka.
czy tego frajera tez wzieli na alkotest? bo jak nie to mozna to wykorzystac na Twoja korzysc!
W sumie jakby spojrzał w przepisy to w ogóle nam w mieście nie wolno jeżdzić po chodniku...co za bezsens..:\

http://www.kodeksdrogowy.pl/display.php?site=79#d2r3o11
Miał. Był trzeźwy. Chyba, że alkomat ruski jakiś był.
a jak dla niego sie sprawa zakonczyla? wiesz cos?
Dostał 1000pln mandatu, dużo punktów i pojechał. Chwdp.
TYSIAC ??!!
Tak, chciał zapłacić gotówką, bo miał dużo takich tysięcy, ale kazali mu na poczcie. Cwaniak.Krzyżak napisał(a):
To jakiś frajer, a pewnie handluje prochami koło podstawówek, bo wyglądał na takiego cfaniaczka, a jak jeszcze miał jak mówisz "pare takich tysięcy"...
Niestety mimo checi nie moglem byc na dzisiejszej masie. Moglby mi ktos po krotce wyjasnic na czym polegalo to zamieszanie z BMW (jak doszlo do tego wypadku i gdzie)?
c***nia :/

podaj numer konta może ktoś ci coś wpłaci ;) (np ja pare zeta ;) )

jak od każdej osoby na masie dostaniesz 5 zł to będziesz miał następne 500 :P ;)

troche fotek masz na mojej stronce -> www.nnurek.prv.pl

niedługo udostępnie zdjęcia w porządnej jakości .... właśnie wrzucam je na serwerek... ale ide w kime chyba i wyłączam kompa :P dokończe jutro

pozdro.

Nurek

p.s. dobrze że pajac z bejcy nie w****** sięwe mnie jak wyskoczyłem na lewy pas przed niego :|
troche źle napisałem :] to "dobrze" to powinno być w apostrofach czy jakoś tam innaczej ;)

A co do policji to wiedziałem że zacznie się do wszystkich innych przypierdalać.... żeby tylko ten kloc cię nie ścigał tera bo c*** wie co to za gangsta **** jest :/
a tu masz link do fotek w dobrej rozdziałce i jakości... 30 mb koło to zajmuje

http://members.lycos.co.uk/nurekdane/2004.06.25_-_Masa_krytyczna_w_Gdyni_2.rar
juz nie lubie bialych bmw. ma ktos nr rejestracyjny tego buraka?
Miał sopocką rejestrację - GSP na początku - tyle pamiętam.
Tablice wsadził do bagażnika, ale i tak mam dużo pamiątek typu mandat, który właśnie leży przede mną. A to co kiedyś było kołem mogę sobie na ścianie powiesić, tylko ciężko będzie znaleźć płaszczyznę, którą obręcz będzie przylegała do równej ściany.
Na zdjęciu widać: GSP G814 (lub G514).
Z drugiej strony dorbze, że nie wyczuli od Ciebie promili...
numerek jak na dłoni - a w zasadzie na klacie ... ;-)
http://rowery.gdansk.pl/str/img/photo/808.jpg
----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
Ej Dre z tą ramą jest p*********e...ona jest złamana w spojeniu przy siodełku. Licząc koszta wychodzi tak :

nowa rama Kelly`s magagic -- 650 PLN

nowa obręcz Alexrims DH 22 --80

nowy kąplet szprych -- 22(+-nyple)

nie daj Boże piasta shimano XT -- jakieś 100 zeta pewnie więcej

Stwierdzam że żeczywiście to 500 PLN które dostałeś od tego Buca starcza na 1/4 tego co musisz kupić...dre napisał(a):

Szczere wyrazy współczucia. Mam nadzieje że jak najszybciej znajdziesz kase na rower. Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale gadaliśmy ze sobą na Family Cupie w tym roku(tzn. Ty, Paweł i ja). Byłeś wtedy przede mną i miałem nadzieje że jeszcze będę miał okazje się z tobą zmierzyć na trasie i zrewanżować :)
Życze szybkiego powrotu na siodło i pozdrawiam.

P.S. Słyszałem od Pawła że chcesz spawać tą obręcz. Szczerze odradzam, bo taki patent raczej za długo nie wytrzyma, a grozi to jakimś niebezpiecznym wypadkiem.
pozdrawiam
Żywy
Rama będzie nowa- pomagam ojcu w pracy, a 24.07 mam urodziny-sa sa sa. A starą albo powieszę na ścianie, albo sprzedam jakiemuś 'easy riderowi' (ciocia, babcia etc.). Oni jej nie uszkodzą w drodze do sklepu i z powrotem. Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Do zobaczenia na następnej masie.

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry