Widok

bieganie - Gdynia Śródmieście - szukam towarzystwa

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Cześć!
Poszukuję kolegi bądź koleżanki, która ma ochote pobiegać rekreacyjnie 2-3 w tygodniu, godziny popołudniowo wieczorne, tj. w przedziale 17:00 - 19:00.
Biegam na dystansach 5 i 10km, ale wszystko mozemy ustalić już indywidualnie :) Póki co biegam tempem ok. 5:20 - 5:30 min / 1 km.

Zapraszam wszystkich zdecydowanych do kontaktu !! :)

Ps. Nie wiem czy i na ile to istotne - mam 29 lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawdę nikt nie ma ochoty pobiegać na świerzym, morskim powietrzu? :)
ja miałabym ochotę, ale w tych godzinach pracuję niestety
Też w sumie z chęcią bym się przyłączył. Biegam ok 6-7km, 2 ewentualnie 3 razy w tygodniu, pozdr
ja chetnie sie przylacze....chociaz nie wiem czy ogloszenie nadal akutalne..
A gdzie w śródmieściu można pobiegać? Bo jak po chodnikach pomiędzy ludźmi i przez skrzyżowania to ja dziękuję. A pobiegał bym.
Chociażby po bulwarze :D
Chętnie się podłącze, biegam wieczorami najczęściej po bulwarze i kępie redłowskiej więc chętnie pobiegam w większym gronie. Mam podobne czasy a docelowo chce zejść jeszcze trochę niżej. Kontakt: runforyourlives@o2.pl Pozdrawiam
ja wole biegać poza miastem, jakiś las, cisza spokój to jest to :-) Dla tych co zaczynają, polecam ciekawą stronę nt biegania http://trenujmadrze.pl/

Inne tematy z forum Sport

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

do góry