Widok

bieganie- Gdynia

Śródmieście Wzgórze św. Maksymiliana Temat dostępny też na forum:
Witam,

poszukuje kompanki do wspólnego biegania w Gdyni- centrum, skwer, bulwar

Razem zawsze raźniej, samej ciężko jest się zmotywować do treningu :-/

Ktoś chętny? :-) adres mailowy: gdynia.runners@wp.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja biegam przez centrum i na bulwar ale nie wiem czy moja osoba Cię zainteresuje bo jestem facetem ^^
maratonypolskie.pl -> zarejestrować się -> dodać własny trening do działu spotkania
Inna osoba czyta opis: gdzie, kiedy, klika "dołącz" a Ty widzisz że nie będziesz biec sama :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajna stronka :-) tak widze- biegamyrazem.pl są bardzo aktywni, natomiast nie wydaje mi się, że nadaję się do tego teamu- przynajmniej nie na dzień dzisiejszy- muszę się trochę rozkręcić.
dopiero co wróciłam do biegania po 2 letniej przerwie, więc zaczynam od krótszych dystansów.

co do Twojej propozycji- ja jestem jak najbardziej za :-) tylko czy ja nadąże za Toba man :-) nie chciałabym być kulą u nogi.... zawsze można spróbować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spoko, jak będę planował to napiszę Ci maila kiedy biegnę i jak będziesz chciała możesz się dołączyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
4199 osób uczestniczyło w biegu urodzinowym Gdyni... zaś dziś rano o 5:30 - 6:30 na bulwarze tylko jakieś 8 osób biegało o_O
Nieczęsto jednak udaje mi się wstać o tej godzinie - to chyba wina zbyt słabej motywacji, poza tym wyro jest taaaakie miękkie o tej porze :-)
Może gdybym wiedział że mam umówiony bieg z kimś - byłaby większa szansa na udane wstanie.
Zbiegam na dół przez całą długość Alei Piłsudskiego i kilka razy w lewo/prawo po bulwarze w tempie śr. 5:00 min/km
Zapraszam do dołączenia się.
Kontakt: mobilemaciekp@gmail.com
Hej, biegam w Gdyni, śródmieście...śmiało dołączaj! z kimś zawsze raźniej! :) pozdrawiam

Inne tematy z forum Sport

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

do góry