Widok

bieganie- Gdynia

Sport Wzgórze św. Maksymiliana Temat dostępny też na forum:
Witam,

poszukuje kompanki do wspólnego biegania w Gdyni- centrum, skwer, bulwar

Razem zawsze raźniej, samej ciężko jest się zmotywować do treningu :-/

Ktoś chętny? :-) adres mailowy: gdynia.runners@wp.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja biegam przez centrum i na bulwar ale nie wiem czy moja osoba Cię zainteresuje bo jestem facetem ^^
maratonypolskie.pl -> zarejestrować się -> dodać własny trening do działu spotkania
Inna osoba czyta opis: gdzie, kiedy, klika "dołącz" a Ty widzisz że nie będziesz biec sama :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajna stronka :-) tak widze- biegamyrazem.pl są bardzo aktywni, natomiast nie wydaje mi się, że nadaję się do tego teamu- przynajmniej nie na dzień dzisiejszy- muszę się trochę rozkręcić.
dopiero co wróciłam do biegania po 2 letniej przerwie, więc zaczynam od krótszych dystansów.

co do Twojej propozycji- ja jestem jak najbardziej za :-) tylko czy ja nadąże za Toba man :-) nie chciałabym być kulą u nogi.... zawsze można spróbować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spoko, jak będę planował to napiszę Ci maila kiedy biegnę i jak będziesz chciała możesz się dołączyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
4199 osób uczestniczyło w biegu urodzinowym Gdyni... zaś dziś rano o 5:30 - 6:30 na bulwarze tylko jakieś 8 osób biegało o_O
Nieczęsto jednak udaje mi się wstać o tej godzinie - to chyba wina zbyt słabej motywacji, poza tym wyro jest taaaakie miękkie o tej porze :-)
Może gdybym wiedział że mam umówiony bieg z kimś - byłaby większa szansa na udane wstanie.
Zbiegam na dół przez całą długość Alei Piłsudskiego i kilka razy w lewo/prawo po bulwarze w tempie śr. 5:00 min/km
Zapraszam do dołączenia się.
Kontakt: mobilemaciekp@gmail.com
Hej, biegam w Gdyni, śródmieście...śmiało dołączaj! z kimś zawsze raźniej! :) pozdrawiam

Inne tematy z forum Śródmieście

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

do góry