Widok
bieganie/nordic walking
Witam!!!
Poszukuje kilka osób- im więcej tym lepiej do wspólnego biegania/ nordic walking po Centrum Gdyni ( plaża, klif, ścieżka rowerowa Oksywie/Babie Doły lub plaża w Rewie).
Potrzebuje kilka dziewczyn aby przynajmniej dwa razy w tygodniu zmusić organizm i przygotować się do lata. Jeżeli ktoś chce schudnąć lub nabrać kondycję to zapraszam na maila.
m_lady@buziaczek.pl
Poszukuje kilka osób- im więcej tym lepiej do wspólnego biegania/ nordic walking po Centrum Gdyni ( plaża, klif, ścieżka rowerowa Oksywie/Babie Doły lub plaża w Rewie).
Potrzebuje kilka dziewczyn aby przynajmniej dwa razy w tygodniu zmusić organizm i przygotować się do lata. Jeżeli ktoś chce schudnąć lub nabrać kondycję to zapraszam na maila.
m_lady@buziaczek.pl
hej ty "Lu "chłopie masz chyba koło rowerowe zamiast muzgu:) widziałeś kiedyś nordic walking na scierzce rowerowej albo na deptaku?Ale sie uśmiałem wogle niewiesz co to jest to poco sie plujesz najpier zapytaj gdzie oni ci tego kija wbiją:) Chyba w tyłek:)
biegają tylko po piasku lesie itp.
jak juz to mozesz miec pretensje do takich jak ja co biegają bez szczudeł:)
na deptaku sie nieda wymijać ludzi dlatego czasami wchodze na scierzke i napewno tak bede robił zawsze .:)
biegają tylko po piasku lesie itp.
jak juz to mozesz miec pretensje do takich jak ja co biegają bez szczudeł:)
na deptaku sie nieda wymijać ludzi dlatego czasami wchodze na scierzke i napewno tak bede robił zawsze .:)