Widok

biketour

Rowery Orłowo Temat dostępny też na forum:
Czy ma ktos moze jakies informacje o biketourze. Ja dzis zajrzalem na rowery.trojmiasto.pl i jest tam napisane,ze biketour bedzie w Gdyni Kolibki. Na stronie gosiru tez tak jest podane. Teraz jednak widze nowa informacje na stronie gosiru o biketour Orlowo, ktory odbedzie sie wlasnie 23 maja. Co jest grane? Wpierw zmiana daty, pozniej zmiana miejsca? :) Jest ktos to w stanie wytlumaczyc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym roku trasa była tak jak i w zeszłym roku(z tego co mi wiadomo, bo w zeszłym roku nie byłem).
Czy są już jakieś zdjęcia z tegorocznej edycji Bike Toura Orłowo?
pozdrawiam
Żywy
start był na terenie stadniny (od bramy prosto miedzy domami i w prawo), jechało się przez placyk, potem droga co do plazy prowadzi, podjazd kolo starych drewnianych schodów i znana wszystkim sciezka po klifach (sopot-orłowo), potem w las i tam miedzy krzakokrzewami jakies zakretasy zeby znowu wjechac na sam klif i kawałek dalej znowu miedzy drzewa, jakies sciezki, podjazd prosto, w prawo i koniec. Trasa płaska, wąska i mało ciekawa...
a jaka była trasa w zeszłym roku?
pozdrawiam
Żywy
w zeszlym roku juz byl BT w kolibach, bedzie pewnie ta sama trasa, start w niedziele :)
Sądze, że to jest błąd w tekście, bo dzisiaj dzwonił do Gosir'u w sprawie BikeTour i informacja jest taka jak na stronce, że rozpoczęcie wyścigu jest na terenie stadniny. Dlatego wydaje mi się, że po prostu zmieniła się tylko nazwa tego wyścigu. Bo w sumie ta stadnina to tak chyba na pograniczu Kolibek i Orłowa:-). W każdym razie wyścig jest na pewno na terenie stadniny koni.