Widok

bilet miesięczny SKM

Witam,

Od krótkiego czasu mieszkam w Gdyni. Mam drobne pytanie. Zakupiłem wczoraj bilet miesięczny SKM i jest to taki zwykły wydruczek. Jest tam też miejsce na nr dokumentu (na samej górze) jednak jakiś numer już tam widnieje. Poniżej jest informacja o tym, że bez nr dokumentu bilety jest nieważny. Pytanie brzmi jaki numer dokumentu mam tam wpisać? Pani w okienku nic nie powiedziała, a nie ma też nic na bilecie. Nie chciałbym otrzymać kary za brak owego numeru :). Czy ma to być dowód, nr legitymacji studenckiej? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli masz bilet ulgowy to numer dokumentu ktory uprawnia cie do jazdy ulgowej, jezeli bilet normalny to dokumentem ktorym sie legitymujesz paszport/dowod ...powaga to twoj pierwszy bilet w zyciu? ...czy taka slaba prowokacja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lata temu jeździło się na biletach :) nie do końca było to takie jasne, zwłaszcza, że była tam już jakiś numer. Dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Jakie są kluczowe ograniczenia i mechanizmy bezpieczeństwa w nowoczesnych platformach gamingowych oraz jak wpływają one na (3 odpowiedzi)

Coraz częściej analizuję, jak działają nowoczesne platformy gamingowe pod kątem limitów,...

Jak otworzyć sklep internetowy (86 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry