Widok

bloki

Jestem prostą kobietą, ale jak widzę budowane bloki w kształcie litery L lub U szlag mnie trafia.Dlaczego architekci nie stosują się do praw fizyki.?Mieszkam na Zaspie i proszę sobie wyobrazić, że nawet jak nie ma wiatru przechodząc między blokami jest przewiew.Za mostem w stronę morza pobudowano bloki słupy,tam też ładnie wieje między blokami.Na zaspie na Pilotów pobudował Górski.tam stojąc w środku tej zabudowy można się udusić.Poza tym Przymorze budowane północ-południe-stańcie wzdłuż falowców wieje,i oto chodzi.Potem krzyk że smog.a w jaki sposób ma się to rozwiać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamy idiokrację, naukę na coraz niższym poziomie, brak wymogów, zapominanie o tym, co nauka już wie i to skutki.

Właśnie wali się kościół w centrum. Dlaczego? Bo na terenach do tego się nie nadających a po sąsiedzku grzebano w ziemi.

Oczywiście główny włodarz miasta ma zadowoloną mordę a konserwator zabytków jest osobą niekompetentną.

Obawiam się, tak obserwując trendy, że to dopiero początek katastrof budowlanych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry