Widok

boisko banino

Takie małe pytanie.
Skoro boisko jest czynne dla każdego to czemu bramki są przymocowane na kłódkę? Doceniam fakt gry na dobrych boiskach, jednakże fajnie byłoby pograć po 4 na trawie z małymi bramkami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak widać nie dla wszystkich. Nikt raczej sie tym nie interesuje , tak samo jak tym że młodzież siedzi i pije tam piwsko, pali fajki i jeździ po boisku na skuterach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Młodzież to zbyt dorosłe słowo. Fajki to najmniejszy problem patrząc co oni tam biorą bądź pałą.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo są to prywatne bramki akademii piłkarskiej Banino a nie szkoły czy gminy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

co to za nazwa akademia piłkarska, ludzie juz mają naprawdę przerost ...., każdy byle klubik to teraz akademia. No ale widac nazwa wazniejsza od jakosci nauki. Prywatne bramki to powinni u siebie trzymac
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie. Szczególnie komiczna sytuacja gdzie zbiera się 22 dorosłych i muszą iść na małe boisko ponieważ jest trening.... trening 2 osób + trener na wymiarowym boisku. Z całym szacunkiem do trenera Ale mógłby ruszyć 4litery o przejść na małe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

akademie to taki twor do zarabiania pieniedzy na rodzicach dzieciakow tam trenujacych, a kazdy widzi na jakim poziomie jest szkolenie młodzieży w Polsce...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

AP Banino to nieporozumienie. Robią kasę i to jest najistotniejsze. Nie nauka dzieci tylko żeby hajc się zgadzał :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

żenujące wpisy , wszystko przeszkadza!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

dlaczego oczekujesz od innych prac społecznych lub najlepiej dokładania do szkolenia nie swoich dzieci. Jeżeli to taki biznes to otwórz własny i kasuj mniej. Nie rozumiem dlaczego to wszystko wam ciągle przeszkadza
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może i hajc żeby się zgadzał, ale robotę robią dobrą. Wiem bo syn gra teraz w innej akademii i dość często mają okazję grać przeciwko sobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halo. Temat był o bramkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry