hej bede miala koronkowe bolerko do sprzedania ale rozmiar chyba 40 jeszcze nei wiem bo ide na przymiarki 12 czerwca dlugi rekaw dekolt w lodeczke bajka..super romantczne:)
Ja nawet myślalam o zrzuceniu się na jakieś bolerko wspólnie, ale jak zaczełam chodzić po sklepach ślubnych to nic nie było ciekawego.
Czy w Gdańsku są jakieś koronkowe bolerka, orientujecie się?
zobaczcie na allegro, jest sprzedawca- producent SILE maja ładne koronkowe bolerka, niestety nie pasują do koronki z mojej sukni, ale może którejś z was się spodoba
Nie tanieji lepiej wyjdzie uszyć? Chaberek kiedyś podawała adres gdzie można kupić ładną koronkę niedrogo. Ja mamze zwykłego materiału ecri, kupowałam w salonei razem z suknią i teraz sądze ze duzo za dużo zapłaciłam.
Jak pytałysmy sie w salonie gdzie szwagierka szyje sukinie to oni nie szyja co najwyzej wypozyczaja a znalezc dobra krawcowa ktora uszyje pozadnie jest ciezko:(
na allegro znalazłam takie - niestety nie umiem wklejac fotek, wkleje linki - sorry
http://www.allegro.pl/item379798422_bolerko_slubne_producent_sile_.ht
No wl;asnie widze bo juz kiedys patrzałam na nich ale mieli krotki rekaw teraz maja 3/4 dalam szwagierce link moze jej sie spodoba:) dzieki wam dziewczyny:)