Widok

obrączki ślubne

Wesele Temat dostępny też na forum:
gdzie jest duży wybór obrączek i normalne ceny. Dopiero zaczynamy szukać i nie wiemy gdzie warto iść a nie chcemy tracić czasu. Proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej kup złom złoto gdzieś i idź do jubilera ze swoim wzorem i niech Ci zrobi, tak będzie najtaniej i będziesz miała takie o jakich marzysz...pozdrawiam
złota nie mamy. Chcemy kupić ale nie płacić za firmę tylko za obrączki.Bo w Aparcie albo w Yesie płacisz za firmę.W Kruku też najtaniej nie jest. Szukamy normalnego jubilera pomocy!!!!
Goldex - Gdynia
A w Yesie wcale nie są aż takie drogie obrączki
w fashion hous jest stoisko tez goldex duży wybór. My kupiliśmy tam obrączki pani była mila i cierpliwa bo trochę nam to zajęło.
Również polecam Goldex na 10 lutego w Gdyni,

My własnie najpierw byliśmy w Yes nim polecono nam Goldex i w salonie Yes model 903 para kosztowała 1990 (w promocji). Niby tanio jak na taki salon z tym że para tych obrączek ważyła 6,15g a w Goldex'ie wybraliśmy obrączki za 1700zł i ważą prawie 10 gram.
Ja równierz polecam Goldex w Gdyni .
Czy Goldex to ten jubiler na rogu 10 lutego i Władysława IV ?
Nie, tam był iny jubiler, Goldex jest troche dalej w strone kolejki koło zegarmistrza
jubiler-jubiler.pl czy jakoś podobnie wpisz w google to na pewno znajdziesz. Bez problemowo tam kupiliśmy i cena dobra. Zaoszczędziliśmy na krążkach i jedziemy w podróż:)
Zakup złotego złomu ( pobiegaj po lombardach) ok 95/90zł za gram potem znajdź złotnika który to przetopi na wzór jaki sobie wymarzysz.
Np : obrączki które wybrali moi znajomi kosztowały 1900zł i ważyły razem 7gram . Zakupili 8 gram złota ( zawsze musi być troszkę więcej ) 720zł, poszli do jubilera gdzie ten za 580zł zrobił im ten sam wzór.
Obliczenia są proste wydali 600zł mniej i mieli to samo.
A ja polecam pracownię Jacka Sikorskiego w Gdańsku. Daliśmy swoje złoto, wybraliśmy wzór i za obrączki zapłaciliśmy 300zł już razem z grawerem :)

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry