Widok

obrączki

Wesele Temat dostępny też na forum:
szukam obrączek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
My wybraliśmy takie, które kosztowały 2800, a dzięki temu że się znalazły jakieś nienoszone łańcuszki, obrączki są za free i jeszcze pan nam odejmie 300 z robocizny, co daje sumę końcową do zapłaty w postaci 300 zł. Na prawdę się opłaca zrobić taki manewr :)
Moje są już do odbioru :) cant wait! :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej to zalezy jakie chcesz obraczki nie moze byc na stronie cennika - przeciez sa rozne proby zlota , czy grubsze czy z cyrkoniami czy z diamencikiem
za pare sa nawet takie po 800 zł a sa takie po 2500
z wlasnym zlotem mozesz isc i wtedy cena bedzie nizsza
ogolnie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Obraczki mozna zrobic w super cenie też w STG na ul.gdańskiej, koszt z własnym złotem 150 zł grawer gratis:)

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
jakie ceny sa w tym GOLDEXIE ? bo na stronie nie ma
Ja również polecam Goldex w Gdyni:)
Do aga
proszę napisz gdzie tak tanio robiłaś obrączki
równiez polecam goldex, grawer gratis, szybki termin realizacji , poszerzenie i polerka gratis
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Witam jestem na etapie poszukiwania proszę o info gdzie robiła Pani swoje obrączki tak tanio bo starego złota mam pod dostatkiem leży bezużytecznie a zrobienie własnych to jest dobry pomysł
też polecam goldex - są też w fashion housie i na zaspie -
polecam - też mamy od nich - dobra cena i super jakość!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zamówiliśmy w Goldex'ie w Gdyni. Ceny przystępne :) 300 zł za parę zamiast 2 800 ;) hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my zebraliśmy nieużywaną złotą biżuterię i złotnik przetopił nam to wszystko na obrączki:) w Ten sposób nasze cudowne obrączki (mogliśmy wybrać dowolny wzór) kosztowały nas tylko 50 zł:)
polecam zlotnika gdynia oblurze boczna od cechowej.robilem tam obraczki naprawde jestem zadowolony,wyszukalismy z katalogu i zrobil nam za 1600zl biale i zolte zloto.a te same w aparcie kosztuja 2500zl ten sam wzor niczym sie nie roznia.pozdrawiam
do góry