Widok

brak placu zabaw

Dlaczego na naszym miłym i spokojnym osiedlu nie można doczekac się chocby jednego fajnego placu zabaw jak na przykład na Morenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
No ja nie wiem czy nasze osiedle spokojne jest ^^
Plac jest na mazowieckiej,nowego na pewno nie będzie bo funduszy brak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
plac zabaw był na podkarpackiej ale hołota rozwaliła w drobny mak
a na mazowieckiej jest plac zabaw i nawet ogrodzony!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
gdzie jest ten ogrodzony plac na Mazowieckiej?? Widziałam tylko zjeżdżalnię zarośniętą chaszczami (ZA POCZTĄ)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ZA POCZTĄ,to chyba nie jest Mazowiecka.Nieduży plac zabaw jest "za" blokiem nr.5 na Mazowieckiej własnie.Miłej zabawy pociesze zyczę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz już wiem który to jest:) dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Leśna Góra 8, za blokiem przy lesie, Leśna Góra 29, Leśna Góra pomiędzy 25 a 27, Góralska niedaleko przychodni, Podkarpacka ... Ile jeszcze tych placów mają zrobić, skoro te co są, stoją puste ? A może by tak miejsc parkingowych dorobić ? Bo czasem chodnikiem nie idzie przejść, zwłaszcza z wózkiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale obecne place zabaw to ppdeudo place zabaw. Żenada. Strzyża, Morena (rejon Kolumba, Warneńskiej) zrobili nowe, fajne place. Niedzwiednik to niestety zascianek pod wzgledem rozrywki dla mniejszych i większych dzieci. Skoro spacerujesz z wózkiem to martw sie o normalne chodniki i podjazdy, ktorych na tym osiedlu rowniez brakuje. Schody nie sa dostosowane dla matek z wozkami. RADA OSIEDLA NIE DBA O MATKI Z WOZKAMI I PLACE ZABAW DLA DZIECI.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
z tego co wyczytałam na stronie UM to place mają powstać na Leśnej górze i podkarpackiej właśnie Rada osiedla dostala granty.Można sprawdzić w konkursach wygranych o granty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry