Widok

brak taniego sklepu

zdecydowanie brakuje sklepu typu LIDL, Biedronka, Netto.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5
Oj zgadzam się. Przydałaby się jakaś Biedra, póki co trzeba jeździć na Morenę :/
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 6
chyba do matemblewa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
I niby gdzie miałby stanąć ? Niedźwiednik to fajne osiedle, do Wrzeszcza, Matemblewa, Złotej Karczmy czy Moreny dotrzesz w maks 10 min autobusem. I masz do wyboru do koloru, biedry, lidle, tesca itp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 25
odradzam jednak zakupy w naszym osiedlowym sklepie na górze.... drożyzna i nieświeże produkty. Mrożonki- masakra ( frytki zbite w jedną bryłę, lody, które nie chcą się odkleić od papierka. I wciąż powtarzający się tekst na pożegnanie " będę grosza winna" Żenada!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
ostatnio byłam w tym sklepie i lodówki im padły,wszystko było rozmrożone,potopione więc ciekawe co potem z tym rozmrożonym towarem zrobili,jak wysłałam dziecko po zakupy to ''miłe''panie oszukały ją na reszcie,dużo by mówić o naszym sklepiku osiedlowym ale kupuję tam jak już jestem do tego zmuszona,wolę zejść na dół
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
tak, ja tez widziałam te rozmrożone lodówki. Widziałam tez moczące się w zlewie kurczaki.:((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mógłby stanąc obok baraków Społecznej Szkoły Podstawowej Niedzwiednik.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 5
idealne miajsce na dole ....zlikwidowac te baraki...nasze sklepiki osiedlowe to zenada czekamy na tani markecik...I.k.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jest wiele idealnych miejsc na budowe tego typu sklepu na naszym osiedlu.
Oczywiście najbardziej idealnym miejscem na taki sklep są jóż wspomniane wcześniej baraki przy szkole "Niedźwiednik", ale jest również miejsce za przystankiem potokowa w strone moreny oraz przy głównej ulicy słowackiego przed skrętem na moreny.
Myśle że powinniśmy wszyscy pisać do dyrektorów różnych sklepów np.Biedronka,Lidl,Carrefour market,Netto,Tesco,Stokrotka prośby i propozycje otwarcia takich sklepów.
Uważam że każdy przedsiębiorca powinien się skusić na taką ofertę, ponieważ niedźwiednik jest bardzo dobrą i konkurencyjną lokalizacją.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Uważam że każdy przedsiębiorca powinien się skusić na taką ofertę, ponieważ niedźwiednik jest bardzo dobrą i konkurencyjną lokalizacją."

Przecież to zadupie gdzie psy szczekają odbytami.
Nie liczcie, że ktoś tam coś otworzy - za mało mieszkańców.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27
jaby taniego sklepu nie postawili na niedżwiedniku to i tak najlepszym sklepem będzie w okolicy odido dlatego że mają najlepszych właścicieli i najmilsze ekspedientki ...a w tych tanich marketach to pracownicy siedzą jak za kare !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj muj drogi muszę przyznać że pod względem kup niedźwiednik jest jednym z najczystszych miejsc.
Nigdy w życiu nie przeprowadził bym się z tej dzielnicy, nawet dla taniego sklepu. W pszczółkach jest biedronka- mieszkańców nie więcej, ale ok to jest co innego. Ale we wrzeszczu np. w gildii,przy manhattanie,jedna gdzieś na kościuszki, teraz budują w dworze kuźniczki, po cholere tyle w jednym miejscu. ok konkurencja, ale można być konkurencyjnym dla całego osiedla i wyprzeć konkurencje z moreny, wrzeszcza, matarnii.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biedronka wchodzi do sklepów o mniejszej powierzchni:

"- Mamy w swoim portfolio także małe placówki min. o powierzchni 300-500 m kw. Deklaracja dotycząca eksploatacji małych formatów w aglomeracjach miejskich wiąże się z dalszym wykorzystaniem obiektów również tej wielkości - słyszę. - Sklepy o mniejszej powierzchni mogą, w niektórych przypadkach, być bardziej dopasowane do dużych miast z uwagi na istniejące warunki zagospodarowania przestrzennego i specyfikę zakupów mieszkańców".

Cały tekst: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,16729798,Pierwszy_dyskont_w_Oliwie__Rada_Dzielnicy____Wysylalismy.html#ixzz3EviDW1B2

Fajnie byłoby mieć taki dyskoncik na osiedlu zamiast tych pożal się boże "delikatesów" z asortymentem nienadążającym za nowymi trendami w żywieniu i zawyżonymi cenami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry