Widok

ubrania damskie xs/s osobie potrzebującej

ubrania damskie xs/s osobie potrzebującej
dobrych firm, 9 bluzek:głównie t-shirty, 2 bluzki czarne z długim rękawem, sweterek bez rękawów, jakieś dodatki, wszystko jak nowe

-nie chcę nic w zamian!
-odbiór wyłącznie osobisty z Przymorza!
-kontakt mailowy!
-wyłącznie dla osoby w trudnej sytuacji finansowej( pisały już do mnie studentki i właściciele lumpeksów a nawet właściciel firmy ubezpieczeniowej ;/ )

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem zainteresowana

pisalam m eila oto muj numer798512540 prosze o kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam

pisałam do pani na e-malia w sprawie tych rzeczy jestem bardzo zainteresowana prosze o odp dziękujei i pozdrawiam

rezerwacja

przeczytałam e-maile od Pań, już na jeden odpowiedziałam. Jeżeli rezerwacja nie potwierdzi się, to wznowię ogłoszenie w piatek. Pozdrawiam,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a studentka nie może byc w ciezkiej sytuacji finansowej?

Witam.

Jestem bardzo potrzebujaca nie stac mnie na ubrania bo wszystko wydaje na dziecko. Jestem bardzo zainteresowana prosze o kontakt 512920232
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

RODZINA WIELODZIETNA W TRUDNEJ SYTUACJI

witam jest akurat u mnie dziewczyna 17letnia z rodziny wielodzietnej . dziewczyna jest drobna a jej rodziców nie stać na kupowanie ubrań (mają jeszcze 8 dzieci na utrzymaniu) w tym dwujka dzieci jest chora dziewczyna 16 porażenie mózgowe i chłopiec lat 20 upośledzony umysłowo myślę że dziewczyna bardzo ucieszyła by sie z tych ubrań a jak nie były by na nią dobre to mama tej dziewczyny też jest bardzo drobna pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opdowiadam

proszę czytać ze zrozumieniem:
- rzeczy są zarezerwowane
- nie będę do nikogo dzwoniła, podałam maila, a rzeczy oddaję bezpośrednio
- sama jestem studentką i uważam, że są osoby bardziej potrzebujące, które W OGÓLE nie mogą sobie pozwolić na ciuchy i takiej osobie postanowiłam je przekazać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rico

I o to tu chodzi . Pozdrawiam : )

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry