Widok
ubranka dla dziewczynki 1-1,5 roku pilnie się pozbędę:)
dziewczyny mam dużo ubranek na sprzedaż po mojej córeczce.
Wyprowadzam się i nie bardzo mam co z tym zrobić, chętnie bym to odsprzedała za niewielkie pieniążki.
Ubranka są 1-1,5 roku nawet do 98
byłby ktoś zainteresowany??
sporo bodziaków na długi rękaw np disney, spodnie spódniczki, rajstopki wola, buciki befado 22-23 itp
mam też na sprzedaż zielony śpiworek do wózka z owczej wełny taki jak w tej aukcji tylko że na długość 98 cm cena 50zl
http://allegro.pl/efik1-spiworek-do-wozka-owcza-welna-full-kolor-i1686623177.html
Wyprowadzam się i nie bardzo mam co z tym zrobić, chętnie bym to odsprzedała za niewielkie pieniążki.
Ubranka są 1-1,5 roku nawet do 98
byłby ktoś zainteresowany??
sporo bodziaków na długi rękaw np disney, spodnie spódniczki, rajstopki wola, buciki befado 22-23 itp
mam też na sprzedaż zielony śpiworek do wózka z owczej wełny taki jak w tej aukcji tylko że na długość 98 cm cena 50zl
http://allegro.pl/efik1-spiworek-do-wozka-owcza-welna-full-kolor-i1686623177.html
Wyślij mi na mail jakieś szczegóły :) Cenę, fotki, ilość ciuszków, stan itp
Demolka, podaj mi proszę dokładny adres i tel do siebie na PW. Po pracy odezwałabym się i zajrzała z córcią poszperać w ciuszkach :-) Ze zdjęć to zainteresowana jestem:
9 - nie wiem jakie to dokładnie rozmiary, ale jakiś przydałby się do spania
11 - jedna para, te większe
18 - niebieska sukienka w kwiatki (ta ciemniejsza)
24 - bluza fioletowa
28 - szare spodnie
33 - kombinezon
9 - nie wiem jakie to dokładnie rozmiary, ale jakiś przydałby się do spania
11 - jedna para, te większe
18 - niebieska sukienka w kwiatki (ta ciemniejsza)
24 - bluza fioletowa
28 - szare spodnie
33 - kombinezon
dziewczyny nie mam jak tego mierzyć bo muszę ciągle te ubrania wywalać i szukać, jak któraś mieszka blisko to zapraszam i można zmierzyć nie ma problemu
781 943 472 to mój nr tel proszę dzwonić bo ja w tych rezerwacjach to zaraz polegnę tak jak było z pościelą.
Dlatego żeby nie było że kogoś pomyliłam zapomniała proszę o kontakt tel i się umówimy
781 943 472 to mój nr tel proszę dzwonić bo ja w tych rezerwacjach to zaraz polegnę tak jak było z pościelą.
Dlatego żeby nie było że kogoś pomyliłam zapomniała proszę o kontakt tel i się umówimy
więc tak mówię co zostało sprzedane:
nr 3- bodziaki paski,
nr 5 - bodziaki h&m
nr 14- czerwona bluzeczka
nr 16- bluzeczka w paski
nr 18- niebieska sukienka(ciemniejsza)
nr 27- gruby polarowy komplet
nr 29- spodnie na podszewce
nr 33- kombinezon tchibo
reszta jest aktualna, ceny do negocjacji zapraszam:)))
nr 3- bodziaki paski,
nr 5 - bodziaki h&m
nr 14- czerwona bluzeczka
nr 16- bluzeczka w paski
nr 18- niebieska sukienka(ciemniejsza)
nr 27- gruby polarowy komplet
nr 29- spodnie na podszewce
nr 33- kombinezon tchibo
reszta jest aktualna, ceny do negocjacji zapraszam:)))