Widok

ubranko na rower

czy może mi ktoś poradzić, jaką bluzę (kurtkę) kupić na rower. chodzi mi o długie, turystyczne trasy. wiem, że to ma być jakiś windstoper czy coś podobnego, ale może macie coś takiego i możecie mi doradzić firmę.
dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na lato nie kupuj windstopera bo sie ugotujesz :)
zara zara

pełny windstopper faktycznie lepiej nie, ale bluzo kurtałka z przodem z membrany by się przydała na chłodne i wietrzne dni - przecież i tak nie będzie jezdził w kurtce w upał

ja polecam firme biemme - co prawda podarlem spodnie na klifie w piatek ale poza tym jestem z nich bardzo zadowolony
hehe, to może ja jeszcze doprecyzuję swoją wypowiedź... niebawem wybieram się do Skandynawii, kto wie jak daleko na północ zajadę, ale nie w tym sęk, wiadomo, że w upalny dzień nie będę zakładał bluzy, skoro wystarczająco gorąco jest w zwykłym stroju kolarskim. chodzi mi o coś, co służyło mi będzie w chłodniejsze dni. w cykloturze odradzili mi bluzę biemme (zdaje się model fondo), bo ta nie ma podszewki. jeśli ktoś z Was zna inny sklep z Biemme, chętnie poznam adres.
dzięki
zobacz www. mkbike .com .pl mają sklep w sopocie
zobacz http://an.end.pl
znajdziesz tam relacje z wypadu do norwegii,

anka napisala co zabrali na rower i na siebie :)

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry