Widok
zara zara
pełny windstopper faktycznie lepiej nie, ale bluzo kurtałka z przodem z membrany by się przydała na chłodne i wietrzne dni - przecież i tak nie będzie jezdził w kurtce w upał
ja polecam firme biemme - co prawda podarlem spodnie na klifie w piatek ale poza tym jestem z nich bardzo zadowolony
pełny windstopper faktycznie lepiej nie, ale bluzo kurtałka z przodem z membrany by się przydała na chłodne i wietrzne dni - przecież i tak nie będzie jezdził w kurtce w upał
ja polecam firme biemme - co prawda podarlem spodnie na klifie w piatek ale poza tym jestem z nich bardzo zadowolony
hehe, to może ja jeszcze doprecyzuję swoją wypowiedź... niebawem wybieram się do Skandynawii, kto wie jak daleko na północ zajadę, ale nie w tym sęk, wiadomo, że w upalny dzień nie będę zakładał bluzy, skoro wystarczająco gorąco jest w zwykłym stroju kolarskim. chodzi mi o coś, co służyło mi będzie w chłodniejsze dni. w cykloturze odradzili mi bluzę biemme (zdaje się model fondo), bo ta nie ma podszewki. jeśli ktoś z Was zna inny sklep z Biemme, chętnie poznam adres.
dzięki
dzięki