Widok
Jakie autorytety?Tusk,Wałęsa? Jakie afery np hazardowa,reprawytyzacja,Sowa i przyjaciele mam nadal wymieniać.Zasciankiem byliśmy za pO wtedy tylko byliśmy wyzyskiwani przez niemcow teraz coraz więcej państwa szanuje Polskę za historie i za dyplomacji jaka prowadzimy przeciwko niemcom i francji.To normalne że wszystko z czasem będzie rosło co do cen jak chcemy wyrównać się gospodarka do innych państw tylko wszystko równo miernie a nie jak pO chciało odrazu przyjąć euro żeby zarabiać bo 350 euro miesięcznie jak na Litwie.Jaki jest wzrost teraz PKB w tym roku?Nie rozumiem was ludzie jak wy myślicie a co do czy mniejsze zło to mówię tak bo jest tak przynajmiej oni robią coś dla Polski a nie dla niemiec i francji
anoinim co sprzedali? wymień, Jaworski zarządzał stocznia np. ile dostał Rydzyk nie liczna to ,że teraz wszystko czego dotknie się ten rząd zamieni się w złoto. Skąd będą brali na 500 + będą podwyżki już mamy ceny masła z kosmosu. W jakim państwie jeden stary dziad dyktuje wszystkim jak maja żyć. Będziemy zaściankiem Europy. Myśl samodzielnie. Nie przeszkadza Ci to ,że Kaczor niszczy wszystkei autorytety w tym kraju a zastępuje ich miernotami tworząc od nowa swoją historię.
Mi nic nie zrobiła nie jest za pO ani za PiS lecz wybieram mniejsze zło,a nie rozumiem tych ludzi którzy tak bronią wcześniejszy rząd gdyż oni tyle szkód zrobili dla Polski tyle korupcji,afer,wszystko by posprzedawali dla niemiec a oni twardo za nimi murem.Jestem przekonany że większość z nich nawet nie wie o co chodzi z tym sądem najwyższym ale i tak idą demostrowac bo tak im tvn mówi i pO,a im tak naprawdę tylko zależy by się znów do koryta dobrać i wyprzedac nasz kraj dla niemiec i sprowadzać "uchodźców"