Widok

brudne autobusy

witam chciałbym sie poskarżyć na brud na który często można natknąć w naszej gdańskiej komunikacji miejskiej a w szczególności na brudne zabłocone szyby ja codziennie jeżdże autobusami do pracy i to jest poprostu okropne....trudno dostrzec nasze piękne miasto przez to czy nasi kierowcy przed kursem w zajezdni nie mogą te szyby umyć wytrzeć?......:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kierowcy przed kursem musieliby chyba kilka dobrych godzin poświęcić na mycie całego autobanu :)
ale na poważnie - przecież ZTM musi mieć jakieś myjnie, karchery czy coś takiego. Czemu tego się nie używa??? to trochę przykre że autobusy są teraz TAK zasyfione, rozumiem że wszystkie auta bardziej się brudzą przy pogodzie jaka panuje, ale! na miłość boską - byłam świadkiem, jak osoba nie będąca chyba częstym użytkownikiem komunikacji na danej trasie nie wysiadła na odpowiednim przystanku, bo szyby były tak brudne, że współpasażerowie których pytała o to gdzie w tym momencie jest, zanim się zorientowali - autobus ruszył. a następny przystanek nie był tak blisko znowu ... ;P

Apel do ZTMu - zróbcie coś z tym!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałem tam, fakt to ciężka praca jak jest mało ludzi i trzeba zapier.... pożniej przerwa z połtorej godziny i dalej mycie:) co do mycia z zewnątrz hmm... myją je całe od środka jak i zewnątrz.. ale tam to dopiero sie poierdzielają... nie opłaca się tam robić.. płacą za nocke do 4 rano 40zł... jak zobaczą, że ktoś nie posprzątał to kara.. 40zł to jak tu zarobić??!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry