Widok
obsługa COS Chełm Milskiego
W dniu 08.02.2012 pojawiłem się w urzędzie przed godziną 17.00 (jest to jedyny dzień kiedy pracujący ludzie mogą coś załatwić w urzędzie miejskim w Gdańsku), na sali obsługi znajdowało się tylko dwóch pracowników, pozostali już ubrani pospiesznie opuszczali miejsce pracy. Na moją prośbę o dokonanie wpisu w dowodzie rejestracyjnym jeden z pracowników stwierdził że ma już wyłączony komputer, natomiast druga pracownica powiedziała że nie ma czasu, poza tym właśnie włączają alarm i nie zdąży mnie obsłużyć. Zasugerowano mi abym pojawił się następnego dnia między 8 a 15, na moje stwierdzenie że nie jestem w stanie przyjechać w tych godzinach pani wzruszyła tylko ramionami. Argumenty powaliły mnie na ziemię. Teoretycznie urząd pracuje do 17.00 a już przed 17.00 nikogo tam nie ma. Zachowanie i postępowanie pracowników urzędu pozostawia wiele do życzenia, niestety potwierdzają się obiegowe opinie na temat urzędników miejskich że to banda nierobów utrzymywanych za nasze podatki. oprócz straty czasu zosta
Moja ocena
Urząd Miejski w Gdańsku
kategoria: Urzędy miejskie
obsługa: 1
pomoc merytoryczna: 1
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6