Widok

obsługa fatalna

Afroalko specjalistycznay sklep z alkoholami Temat dostępny też na forum:
Fakt faktem, że alkohol jest z najwyższej półki i ceny też są przystępne, ale obsługa? koszmar. Blondyna w długich włosach zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy świata, jest niemiła i strasznie arogancka. Rzuca pieniędzmi gdy wydaje reszte, conajmniej jaby tam byla za kare. Myślę, że jest to warte zainteresowania, szczególnie przez właścicieli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć . Jestem tam często już od nie wiem kiedy i obsługa jest bardzo sympatyczna. Może jakieś prywatne bóle d*pę ściskają ? Jak się nie podoba nikt nie zmusza do robienia tam zakupów . :)
Pozdrowienia dla urażonego.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Fakt może d*pe ściskają jakieś prywatne doznania. hahaha. Skoro Tak Tobie się nie podoba, to może byś się ujawnił i powiedział to a nie, jak anionim piszesz tutaj na forum, bo na odwage CIebie nie stać żeby to powiedzieć hahaha
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czyżby nie zdrowa konkurencja ? Trochę to słabe wypisywać takie rzeczy w internecie gdzie wiadomo ze obsługa w Afroalko jest zawsze miła i kulturalna . W pani "blondynka w długich włosach" jest najmilsza sprzedawczynia jaka znam . To jest chamstwo żeby oczerniac tak ludzi .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram pierwsza wypowiedź byłam tam 2 razy pierwszy i ostatni s zaopatrzenie słabe mś hali w gdyni jest taniej i lepszy wybór;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nie najlepsze zaopatrzenie było na opener'ze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
najgorsza obsługa to jest w mięsnym nieopodal afroalko, to co się tam wyprawia to koszmar, a po 19 najlepiej omijać to miejsce szerokim łukiem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
:/ a co tam sie dzieje??
co do mięsnych moge tylko powiedziec ze na bosmanskiej w pasarzu gdzie idzie sie do biedronki jest kummer jak tam smierdzi nic bym tam nie kupiła!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W aptece obok afro to też ta obsługa, to jakas taka. Właściciel ledwo co niedawno zamienił kalosze z słomą na kalosze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Obłuże

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry