Widok

obsługa klienta

Zamówienie złożyliśmy bardzo duże: dwia zabudowy wnęk, zabudowa przedpokoju, budowa garderoby. Super sprawna ekipa przyjechała w umówiony dzień, wzorowe wykonanie.
Ale zappomnieli lustra, obiecali w ciągu tygodnia dostarczyć. Domówiliśmy dodatkową szafkę. Minął MIESIĄC (czekanie, dzwonienie, upominanie się) gdy wreszcie udało się : umówili się na dostawę.
Nie przyjechali. Okazało się, że nie wiadomo dlaczego się umawiali, bo przecież Pani Odbierająca Telefony ma inny termin w kalendarzu. Trudno, czekamy dalej. Umówiony dzień. Mieli przyjechać po 18-ej, ale z rana alarm: czy ktoś w ciągu najbliższych 2 godzin będzie w domu, bo przyjedzie dostawa. O.K. dostosujemy się. ALE TERAZ CZEKAM już piątą godzinę: brak dostawy, nikt nie dzwoni a ja jestem uziemniona w domu i nigdzie nie mogę wyjść, bo przecież w każdej chwili mogą przyjechać. Pani , która umawiała jest niedostęna ( NA SPOTKANIU ;-)). Ciekawe kiedy zrealizują porządnie do końca zamówienie, które w końcu sporo kosztowało?
A chciałam im wystawić taką piękną ocenę.....
Moja ocena
CDP meble kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 2

asortyment: 4

przystępność cen: 4

czas realizacji: -

ocena ogólna: 2

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie unikajcie tej firmy z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totalna niekompetencja,panowie monterzy to chyba jacyś pierwsi lepsi z ulicy albo i gorzej,nie dość że robota im nie idzie to strasznie brudzą i są w stanie uszkodzić pozostałe elementy wyposażenie w dodatki nic o tym nie mówiąc i wychodzą jak gdyby nic się nie stało. ODRADZAM po stokroć!!!!!!.Nie wspomne że przychodzą do montażu i połwe rzeczy zapomnieli przywieść a potem to czekaj tatka latka. Nikomu nie życze takiej firmy w domu!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry