Widok

obsługa

skoro nie podoba się obsługa to jest wiele innych sklepów nikt nie każe na siłę robić zakupy w Bomi
a druga sprawa ciekawe jaka by miała pani minę gdyby za miesiąc pracy w tym dwie niedziele po 11godzin dostała 1060zł.
Ale skoro robi pani zakupy codziennie to znaczy że ma pani kasę i buźka się uśmiecha od ucha do ucha.
Ja kupuje tu owoce i warzywa dla 9miesięcznego dziecka i nie mam im nic do zarzucenia.
Moja ocena
Bomi kategoria: Supermarkety
obsługa: 4

asortyment: 5

promocje: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
e Paniusia lecz się :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Litości !a wydawało by się że piszą tu osoby dorosłe,a wy obrzucacie się epitetami jak dzieci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoja nienawiść do mnie, jest jak miód ma moje serce:) Drzyj laczki, patałachu za dychę^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
halewicz ty tepa ruro od traktora!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mniejszość, warchoły i tyle^^ DO ROBOTY NIEROBY!!!
bardzo dużo ludzi cię nie lubi, dlatego postanowiłeś tutaj poszukać bratniej duszy - no niestety tutaj oraz na innych farach też cie nie lubią wyrzutku społeczeństwa
A co? Nie ma kto Ci pomóc towaru wykładać?
Już to kiedyś było, nie jesteś zbyt kreatywny. CV do Biedrony wysłałeś?
H A L E W I C Z !

Halewicz pokonał ściankę w tenisa.

Halewicz namówił Goździkową na Apap.

Co Halewicz wręcza swoim bliskim na święta? Nic. Nie musi. Wystarczy, że pozwoli im tylko do siebie podejść.

Gdy Halewicz wchodzi coś załatwić w Urzędzie skarbowym lub ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?".

TP S.A. nie wyłączyła telefonu Halewiczowi przed rozpatrzeniem reklamacji. Nigdy.

Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Halewiczem to oczywiście nie znałeś zasad.

Będąc jeszcze w łonie matki Halewicz odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy.

Ktoś kiedyś pozwał Halewicza do sądu. Halewicz pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy.

Halewicz rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
W takim razie zapraszam do Katowic!!Nikt z nas nigdy nie był i nie jest arogancki wobec klientów!
Życzę miłych wakacji...do maja albo i dłużej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
CV już dawno złożyłem...do twojej firmy haha :D A teraz mam wakacje, więc możesz mnie cmoknąć w... BURAKU ^^
I co? Dalej ci tak wesoło? Lepiej bierz się za pisanie cv, już czas^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hahaha :D A wiesz, dosyć sporo :) ale ciebie jak i "ludzi" twojego pokroju nie powinno to interesować :)
Jak widać "swój pozna swego" :)
Napisał prostak "zyx" w obronie chama Halewicza :))
Ty za to jesteś golidupcem. Co osiagnales w życiu poza dziurami w skarpetkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha :D Rośnie nam grono "zwolenników" Halewicza :D Zapraszam do szerszej dyskusji w/w i jego przydu*asów :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Obydwaj jesteście żałośni :) Halewicz ma 100% racji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
absolutnie się zgadzam z opinią wyżej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widzę to tak: ty sfrustrowany, niedowartościowany wiecznie przez wszystkich kopany w du*ę chodzisz na zakupy po to, żeby powkurw*ać pracowników, po czym wypisujesz rózne bzdety do zarządów, żeby Ktoś przez wielkie "K" cię przepraszał, bo wtedy czujesz się kimś. Nastepnie siadasz do kompa, żeby jeszcze tam naubliżać wszystkim przez których "jest ci źle" a nie masz się komu wyżalić, bo mamusia cię już od dawna nie kocha ];->
Ps.Na szczęście nie jesteś na miejscu zarządu Bomi :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na miejscu zarządu BOMI wymieniłbym całą obsługę - nie musiałbyś się już przejmować klientami:) Szczerze wątpię, czy jakikolwiek szanujący się sklep zatrudniłby wichrzycieli z BOMI. To się chyba nazywa "wilczy bilet"^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry