Widok

obsługa we Wrzeszczu

Lingeria Bielizna D+ Temat dostępny też na forum:
witam,
jestem stała klientką i zaopatruję się w bieliznę z Lingerii od dłuższego czasu. zaprowadziłam do nich około 10 moich koleżanek. wszystkie były zadowolone z doboru stanika w którym pomagała obsługa. teraz we Wrzeszczu są 3 znudzone Panie, które nie do końca się orientują co zaoferować... to ja sprawdzałam odwód u koleżanki bo Pani nie była pewna. zawsze obsługa była kompetentna, pokazywała wiele modeli i przede wszystkim były to osoby którym można zaufać, bo wiedzą co oferują i obiektywnie dobierają właściwy model. Koleżanka z którą byłam była zawiedziona i nic nie wybrała. postanowiłyśmy, że następnym razem pojedziemy do Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
sklep we wrzeszczu - ma pani całkowitą rację.
odwiedziłam sklep w lutym, na wstępie poinformowano mnie, że pewnie i tak nic nie kupuję, bo są przed nową kolekcją (super podejście), potraktowano mnie *na odwal*, byle jak, na szybko, "no, to prawie pasuje, ale jak już mówiłam nie mamy rozmiarów, nie mamy wyboru", ledwo co zdążyłam się rozebrać a już leci do mnie panienka do przymierzalni i pyta, czy może zobaczyć jak leży, halo, mierzenie na czas? nie zakładam stanika w nowym rozmiarze w 3 sekundy, chcę się sama sobie przyjrzeć zanim ktoś na mnie napadnie. generalnie poczułam się dziwnie, było szybko, bezosobowo, niedokładnie i niezachęcająco do powrotu. w spędziłam w sklepie razem z czekaniem, rozmową i mierzeniem 4 staników może 12 minut, wyszłam zestresowana i z poczuciem bycia intruzem. następnym razem wybiorę się do Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry