Widok

obszycie kierownicy

Witam :)
Gdzie polecacie obszycie kierownicy ?
Mam lupo i niestety stan wizualny kierownicy zostawia wiele do życzenia.
Mam nadzieję, że mi pomożecie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podoba mi się Twoje imię to pomogę ;-))))

Polecam obszywanie w Rumi na ulicy Kombatantów (wjeżdza się w podwórko tak dość głęboko) (obok Galerii Rumia).

http://www.autotap.eu/

Obszywałem tam kierownicę ja osobiście jak i znajomi - wszyscy zadowoleni. Możesz sobie wybrać jaką skórę chcesz... pomacać, popatrzeć ;-) No i przede wszystkim cena... jak porozmawiasz z właścicielem to na pewno da dobrą cenę, a wystarczy się ładnie uśmiechnąć (poważnie).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuję bardzo :) Z pewnością pojadę i sprawdzę ! :)

A ile się czeka na obszycie ?
http://www.bcc-interior.com/index.html Bardzo polecam jedyny taki w Polsce Polecam prace Pana Sławka zdecydowanie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obszycie kierownicy w bcc to koszt 300zł, za połowe tego tez mozna obszyć w porównywalnej jakości, jednak trzeba wysłac kierownicę na południe kraju, mozna otrzymac w tym czasie zastępczą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja płaciłem w Rumi tyle co na "południu kraju" albo nawet mniej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Cena jaką płaci klient u nas za obszycie kierownicy bierze sie stąd , że do obszywania kierownic używamy certyfikowanej skóry BENTLEY nappa, której koszt zakupu wynosi 2 razy tyle co skóra konkurencji. Kierownice ściągamy i montujemy w cenie. Całosc trwa około 5 godz i mozna ruszac w świat :) Kto chce przekonac sie co do jakości skóry którą oferujemy, zapraszam do pracowni.
Pozdrawiam

specyfikacje skóry Bentley znajdziecie Państwo tutaj :
http://www.bcc-interior.com/galeria-kierownice.php
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie czekałem wcale bo miał kierownicę do mojego samochodu już obszytą, więc dałem na wymianę swoją starą ;-)

Kolega czekał około 2dni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
swego czasu sporo obszywałem kierownic,z różnym skutkiem,Sławkowi z Rumii też nie zawsze wyszło,robią też na łowickiej w Gdyni,200 trza dać...Za te pieniądze dostanisz śliczną używkę oryginalną na Allegro a nie jeździsz z wężem strażackim na kierownicy,przerobiłem temat już wiele razy z różnymi markami i na pewno nie wrócę już do dorabianych,pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co do obszywania kierownic z racji zawodu "kilka firm przerobiłem" pracując na TIRkach po latach mogę powiedzieć, że z kolegami mamy jedną firmę która robi obszywanie kierownic skórą naprawdę porządnie i co najważniejsze jest dobrze na lata a dużymi autkami to kilometrów po europie trochę się robi ;) To tyle z plusów bo z minusów to odległość... firma z Tomaszowa Mazowieckiego nazywa się Maximonia z racji odległości podsyłamy tam kierownice do obszycia kurierem i jest to dość szybkie rozwiązanie (po wcześniejszym umówieniu telefonicznym 3 dni trwa cała operacja (wysłanie - obszycie kierownicy skórą - odesłanie) Jeden kolega z firmy był u nich osobiście jechał "po drodze" i zrobili mu na "pauzie" w 3 godziny nowa kierę... Można ? Można ! :) jak by co namiary na nich macie na ich stornie internetowej http://www.maximonia.pl

Z autopsji mogę potwierdzić to co napisał CentraPol o maximonia. Spoko firma fajni ludzie baaardzo miła i serdeczna obsługa.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry