Widok
buga sport...?
jakie są wasze wrażenia odnośnie tego sklepu? chciałem się zapytać, czy nie wiece może czy serwis przez jakiś czas jest darmowy? wiem, że pierwszy przegląd jest gratis, ale następne usługi, jak np. wymiana dętki czy jakieś inne proste rzeczy? czy jeśli kupię rower w tym sklepie to serwis będzie gratis przez jakiś czas, np. przez pierwszy rok? mam na myśli robociznę, oczywiście zdaję sobie sprawę, że za wymienione elementy będę musiał zapłacić. jak to jest w innych sklepach? z góry dziękuję za odpowiedź.
Słyszałeś pozytywne opinie o buga? Rany... Poczytajcie proszę opinie o sklepie http://www.trojmiasto.pl/Buga-Sport-o4374.html#wyniki
Osobiscie kilka razy potraktowano mnie jak zarazę, bo np nie kupowałem roweru za 10koła, tylko okładziny xtr... innym razem przyniosłem stery (ritchey comp) do nabicia w amor (rockshox psylo) i stwierdzono że się nie da (śmiech - u Tysarczyka na zakoniczynie od ręki w 10 minut za jakieś drobne).
Jeśli orientujesz sie w sprzęcie jaki chesz kupić - spróbuj, ceny mają dość przystępne i tylko dlatego czasem tam bywam bo mam po drodze. Ale jeśli nie wiesz co to korba, to lepiej zapomnij, wcisną ci szajs za dużo kasy a na serwisie dołożysz parę stówek. Są naprawdę dużo lepsze sklepy i serwisy gdzie nie jesteś traktowany jak intruz.
Osobiscie kilka razy potraktowano mnie jak zarazę, bo np nie kupowałem roweru za 10koła, tylko okładziny xtr... innym razem przyniosłem stery (ritchey comp) do nabicia w amor (rockshox psylo) i stwierdzono że się nie da (śmiech - u Tysarczyka na zakoniczynie od ręki w 10 minut za jakieś drobne).
Jeśli orientujesz sie w sprzęcie jaki chesz kupić - spróbuj, ceny mają dość przystępne i tylko dlatego czasem tam bywam bo mam po drodze. Ale jeśli nie wiesz co to korba, to lepiej zapomnij, wcisną ci szajs za dużo kasy a na serwisie dołożysz parę stówek. Są naprawdę dużo lepsze sklepy i serwisy gdzie nie jesteś traktowany jak intruz.
tego sie właśnie obawiałem... rower chcę kupić bo po prostu lubię jeździć. no i ze względu na korki... na sprzęcie się nie znam dlatego liczyłbym na profesjonalną poradę i uczciwość sprzedawcy ( może się jeszcze tacy trafiają? ) dzięki Bynio za odpowiedź. chyba jednak wybiorę inny sklep, a swoją drogą to dziwne, że są jeszcze miejsca, w których obowiązuje zasada klient nasz wróg. przecież to mały sklepik, a nie supermarket więc brak klienta to brak zysku. pozdrawiam
Marek ale napewno nie odwiedzaj MEDIASA na Świętego Ducha(koło kościoła Mariackiego). Dla mnie banda idiotów..... Nawet jak przychodzisz z rowerem czy z częścią, którą chcesz kupić to i tak nie wiedzą o co chodzi. Prosty przykład (jeden z wielu , które mogę wymienić). Chciałem kupić przelotkę do mocowania linki w ramie accenta m003. Pokazałem dokładnie o co mi chodzi i ku mojemu zdziwieniu wpierw pokazali mi zakończenie linki, następnie zakończenie pancerza, później gumke na pancerz zeby nie rysowała ramy. Na koniec stwierdzili że czegoś takiego nie mają. Inny przykład to kupno kasku - na pytanie czy mają kaski z regulacją za pomocą kółeczka usłyszałem odpowiedz ze tylko bardzo tanie modele to posiadają. A gdy próbowałem uświadomić iż nie tylko bo chociażby UVEX coś takiego ma usłyszałem dziwne wymówki. Niestety jest to sklep, który mam najbliżej koło siebie ale po ostatnich jazdach u nich nie kupie nic nawet za wartość 10groszy(poza tym mają tam strasznie drogo), wole pojechać do Wrzeszcza.
http://chomikuj.pl/Bolek0