Widok

busy

Hej Slonca, macie moze namiary na jakies busy, takie co by zawiozly do domków (w trojmiescie) naszych gosci po weselu? Bede wdzieczna za wszyelkie info. Pozdrawiam

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobno PKS Gdańsk mają ciekawe ceny.
Jak masz ochote to poszperaj na forum podobny watek juz sie przewijał.
Pozdrawiam
tez proponuję PKS, wyjdzie napewno najtaniej
Dzieki, musze sie przejsc, a macie moze adres siedziby i tel?

image
dzwoniłam do pks i nie jest tanio, przynajmniej tak mi się wydaje, a z busami w okresie wakacji ciężko, udostępniają tylko autobusy!
HEj!
a moze taksówka 9 osobowa. Rozmawialam z taksówkarzem i stwierdził ze koszt jest prawie taki sam jak za normalna taksówke.
Pozdrawiam.

Dąbrowianka.

image
a z jakiej firmy wziąć takie taksówki żeby było ich kilka?
z port transu najlepiej na umowe , pogadaj z prezesem fajny gosc 620 50 51 ( chyba jezdzi teraz mercem granat , taki w okularach , kiedys mial lanosa zileonego) czesto korzystam i ceny konkurencyjne jak u innych , malo ich ale solidnie
hej, ja kiedys organizowalam pare imprez i korzystalam z uslug takiej malej firmy: Pakar Autokary pana Oresta Stockiego tel. 3025808. Pan Orest jest bardzo mily, a poza tym przeprowadzilam wywiad od Gdanska przez Koscierzyne po Slupsk i wyszlo najtaniej. Ma rozne "rozmiary" autokarow. Ja na pewno skorzystam na moim slubie w przyszlym roku:)

image
wy chyba macie jakieś szczęście albo duuużo kasy bo właśnie zadzwoniłam do pana Oresta czy jak mu tam to mi zaśpiewał 350 zł za 7 km transportu!!!
Nie wiem jak to sie stalo ale my chcemy kurs z Brzezna na chelm i suchanino, z powrotem do brzezna a nastepnie do boszewa za wejherowem i bylo mowa o okolo 400 zl u tego wlasnie pana..wiec troche tego nie rozumiem..

Inne tematy z forum Kupię

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry